Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. apríla 2019, 20:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Rytmus odkazuje, že odteraz nebude používať smartfón počas šoférovania, uvedomuje si spoločenskú zodpovednosť

ZAUJÍMAVOSTI RYTMUS
Uložiť Uložené

Slovenskí influenceri opäť dokazujú, že vedia byť pre svojich sledovateľov tým najlepším príkladom.

Včera sme informovali o Sajfovej príhode, ktorá sa týkala používania smartfónu za volantom a dopadla 50 € pokutou čo sme mali možnosť vidieť priamo počas živého vysielania na Instagrame. V rámci neho známy moderátor poznamenal, že túto funkciu paralelne so šoférovaním využívajú aj raperi a čudoval sa, že ich muži zákona nikdy pri priestupku neprichytia. 

Niektorých menoval aj osobne a práve Rytmus ako jeden zo spomenutých teraz prostredníctvom príbehov posiela Sajfovi odkaz. V ňom najprv dáva jasne najavo, že úplne necení, akým spôsobom bol pred políciou spomenutý, na druhej strane dodáva, že si aspoň uvedomil, že používanie smartfónu počas šoférovania nie je úplne v poriadku.

A nám neostáva nič iné len vyjadriť potešenie, že slovenskí influenceri si uvedomujú spoločenskú zodpovenosť a pristupujú viac než zodpovedne k takýmto témam.

Veríme, že budú príkladom aj pre veľa svojich sledovateľov, keďže práve nedostatočná pozornosť pri riadení spôsobuje veľa dopravných nehôd. Ak si sa teda do dnešného dňa nad touto problematikou nezamyslel, máš ďalšiu ideálnu možnosť.  

Video nájdeš ešte približne do zajtrajšieho obeda na Rytmusovych IG stories. 

Rytmus odkazuje, že odteraz nebude používať smarfón počas šoférovania, uvedomuje si spoločenskú zodpovednosť
Rytmus odkazuje, že odteraz nebude používať smarfón počas šoférovania, uvedomuje si spoločenskú zodpovednosť

Domov
Zdieľať
Diskusia