Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2019, 14:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nepoužívaj Instagram za volantom. Sajfov livestream polícia potrestala 50 € pokutou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Už priamo na livestreame si komentujúci pýtali článok, tak tu je. V každom prípade je naším cieľom len pripomenúť, že používanie telefónu počas šoférovania nie je bezpečné.

Sajfa si dnes doobedu vyskúšal livestream na Instagrame počas šoférovania, ktorý ho nakoniec stál 50 €. Živé video nechal zapnuté aj počas platenia pokuty a komentujúci si vyžiadali článok, tak tu je.

V každom prípade je naším cieľom len pripomenúť, že vedenie motorového vozidla a paralelné využívanie smartfónu na akékoľvek účely sa jednoducho nevypláca a ako spomenuli samotní policajti na Sajfovom livestreame, dlhodobo zaviňuje veľa nehôd. 

Sajfu zastavili len po pár minútach, zachoval sa však ako správny občan, priznal sa a ochotne zaplatil. Pousmial sa aj nad tým, že raperi robia tieto živé vysielania bežne a nerozumie, ako to robia, že ich polícia nezastaví. 

V každom prípade je fajn vidieť, že zložky nášho štátu si plnia svoje povinnosti a influenceri si zároveň uvedomujú svoje pochybenie. 

Nepoužívaj Instagram za volantom. Sajfov livestream polícia potrestala 50 € pokutou
Domov
Zdieľať
Diskusia