Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah vnizkol v spolupráci s Poštovou Bankou.
19. marca 2019, 16:38
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slováci upratujú planétu v rámci úžasnej virálnej výzvy. Ktoré firmy sa zapojili?

Slováci upratujú planétu v rámci úžasnej virálnej výzvy. Ktoré firmy sa zapojili?
ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Do upratovania ulíc a parkov sa v rámci #Trashtag challenge medzi prvými púšťa aj Poštová banka a vyzýva spolupracujúce agentúry.

O smutnom stave nášho životného prostredia sa v posledných dňoch opäť začalo hovoriť aj vďaka virálnej #Trashtag challenge. Je až tragické, koľko odpadu dokážeme ročne vyprodukovať a ešte tragickejšie, kde všade tento odpad skončí. V mnohých prípadoch sú to práve nelegálne skládky, mestské parky či verejné priestranstvá.

Ak si aktívny na sociálnych sieťach, #Trashtag challenge ti zrejme neunikla. Vďaka tejto výzve sa do čistenia prírody zapája celý svet a výnimkou nie sú ani veľké slovenské firmy. Medzi prvými, ktorí sa rozhodli priložiť ruku k dielu, je aj Poštová banka.

Čistenie životného prostredia sa vďaka #Trashtag challenge stáva populárnym teambuildingom aj medzi slovenskými firmami! Ktoré sa
Čistenie životného prostredia sa vďaka #Trashtag challenge stáva populárnym teambuildingom aj medzi slovenskými firmami! Ktoré sa Zdroj: Poštová banka

Netradičný teambuilding, ktorý spojil príjemné s užitočným, zorganizovali samotní zamestnanci a zúčastniť sa mohol ktokoľvek, komu sa nelenilo obuť tenisky, chopiť sa vreca a vyčistiť park v okolí Kráľovského údolia do posledného plastu.

Len na tomto malom úseku sa tímu Poštovej banky podarilo naplniť odpadom až 8 vriec. Možno aj to ich motivovalo k tomu, aby sa podobné teambuildingy zamerané na čistenie životného prostredia konali pravidelne, a dokonca sa nebáli vyzvať aj ďalšie známe firmy, akými sú reklamné agentúry Wiktor Leo Burnett, Socialists a mediálna agentúra Media and Digital Services.

Ak chceš vedieť, ako výzva dopadne a spoznať iné aktivity, ktorými Poštová banka pomáha k dosiahnutiu udržateľnejšieho sveta, čítaj ich pravidelný BLOG.

Na sociálnych sieťach sa to virálnymi výzvami len tak hemží, no ak ťa zatial nezlákalo zdieľať svoje pohybové skills v Mannequin challenge či choreografiu na najnovší hit od Drakea, práve táto výzva by mohla byť pre teba to pravé.

Stačí ti pár gumených rukavíc, vrece na smeti a smartfón, ktorým výsledok „upratovania“ zdokumentuješ a vyzveš ďalších kamošov. Vyčisti aj ty svoje mesto a dokáž, že ti na budúcnosti našej planéty naozaj záleží.

Domov
Zdieľať
Diskusia