Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 18:26
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Marvel údajne pripravuje R-kovú verziu Bladea s Wesleym Snipesom

Marvel údajne pripravuje R-kovú verziu Bladea s Wesleym Snipesom
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

My by sme rozhodne neboli proti. A ty?

Blade z roku 1998 je dobre známou upírskou akčnou klasikou, na ktorú nadviazala slušná dvojka (2002) a pomerne neuspokojivé tretie pokračovanie (2004). Od poslednej časti s Wesleym Snipesom už ubehlo 15 rokov a pokračovanie bolo dlhý čas v nedohľadne. To by sa ale mohlo konečne zmeniť.

Nasledujúce informácie ber samozrejme s rezervou a s veľkým výkričníkom nad slovíčkom „údajne“, ale podľa zdrojov portálu Movieweb sa v súčasnej dobe pracuje na poriadne krvavom R-ku, v ktorom si rolu Bladea opätovne zahrá starý dobrý Wesley Snipes.

Neznámy projekt má už dokonca údajne vlastný scenár, ktorý sa príbehovo zameriava na Bladea trénujúceho svoju dcéru. Práve ona by mohla po svojom otcovi prevziať pochodeň filmového zabijaka upírov. Tejto novej a zatiaľ nepotvrdenej informácií by relevantnosť mohli dodať aj minuloročné slová samotného predstaviteľa Bladea.

Wesley Snipes totiž v minulom roku hovoril o dvojici bladeovských projektov od Marvelu, pričom dodal, že minulé filmy možno oproti tomu, čo dokážu vytvoriť teraz, označiť detskú hru.

Predstava Wesleyho Snipesa rozsekávajúceho nepriateľov na malé kúsky znie síce úžasne, ale aby sme neboli nakoniec sklamaní, radšej si počkáme na oficiálne vyjadrenie štúdia.

Anketa:
Čo by si povedal na R-kového Bladea s Wesleym Snipesom?
Sem s tým!
Môže byť
Nie, ďakujem
Sem s tým!
85 %
622 Hlasov
Môže byť
12 %
89 Hlasov
Nie, ďakujem
2 %
17 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia