Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. februára 2019, 3:08
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Avengers: Infinity War nebolo takmer nič reálne. Celý film vznikol vďaka CGI

V Avengers: Infinity War nebolo takmer nič reálne. Celý film vznikol vďaka CGI
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Star-Lord nedržal svoju zbraň pri hlave Spider-Mana. Iba ňou mieril do prázdneho priestoru.

Komiksový hit od Marvelu Avengers: Infinity War si azda nemusíme vôbec predstavovať. Ak patríš medzi divákov, ktorí majú túto snímku za sebou, určite si si vedomý toho, že drvivá väčšina natočených scén musela byť počítačovo upravená, kvôli čomu sa herci naozaj častokrát nachádzali iba pred zeleným plátnom.

Tento fakt potvrdzujú aj viaceré doposiaľ zdielané videá poukazujúce na zábery pred a po úprave CGI. Nižšie priložené video je práve kompiláciou takýchto záberov, no a keďže nie je práve najkratšie, nebudeme ťa pred jeho zhliadnutím už ďalej zdržiavať.

Stroj na divácky úspešné komiksové hity menom Marvel divákom v Česku a na Slovensku už čoskoro prinesie očakávanú snímku Captain Marvel, ktorej premiéra je v oboch krajinách plánovaná na 7. marca (březen) 2019.

Krátko na to si ale nadšenci komiksoviek budú môcť vychutnať najočakávanejší hit, a teda pokračovanie Avengers: Endgame. Premiéra filmu sa na Slovensku aj v Česku datuje k 25. aprílu (duben) tohto roku. Pre viac info o nových Avengers klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia