Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2019, 14:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Instagramovú modelku uhryzlo do zadku prasiatko na Bahamách. Urobila chybu, keď si s ním chcela zapózovať

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Modelka bude na návštevu Bahám spomínať ešte dlho.

Na niektorých bahamských plážach žijú prasiatka, ktoré si v posledných rokoch obľúbili turisti z celého sveta. Kúpať sa po boku týchto na prvý pohľad roztomilých zvierat môže byť nezabudnuteľným zážitkom, pretože tamojšie prasiatka sú zvedavé, často drzé a väčšinou očakávajú, že im za odmenu hodíš aj nejakú dobrotu.

Stali sa veľkou turistickou atrakciou, stovky ľudí sa s nimi fotia a natáčajú, pretože tieto zábery majú na Instagrame hodnotu zlata. Kto by koniec koncov nemal rád roztomilé prasiatka.

Rovnako rozmýšľala aj modelka Michelle Lewin, ktorá si šla na Bahamy užiť slnečné lúče a namiesto toho odchádzala s pohryznutím. Na Instagrame má viac ako 13 miliónov fanúšikov, takže nepatrí medzi neznáme tváre, a v bielych bikinách si chcela s prasiatkami zapózovať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michelle Lewin (@michelle_lewin),

Miestni obyvatelia turistom vždy radia, že ak prasiatka nemajú čím nakŕmiť, nemali by sa im otáčať chrbtom, lebo by ich tak mohli vyprovokovať, lenže Michelle o tom zrejme nevedela. Keď pózovala, postavila sa prasiatku aj chrbtom, čo zviera využilo a hryzlo ju do zadku.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Modelku vystrašilo, pretože vykríkla a snažila sa utiecť, ale nebolo kam. Našťastie, nešlo o žiadne vážne pohryznutie a prasiatka na Michelle už nijak ďalej neútočili. Urobila si zo seba aj srandu, keď zábery zavesila na Instagram, kde ich videli už 4 milióny ľudí a hromadne sa mohli spoločne s človekom za kamerou zasmiať na tom, ako návšteva pláže s prasiatkami dopadla.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Michelle Lewin (@michelle_lewin),

Domov
Zdieľať
Diskusia