Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 14:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Get Out nás v kinách vydesí psychologickým hororom Us. Černošská rodina v ňom bojuje o život proti svojim klonom

Režisér Get Out nás v kinách vydesí psychologickým hororom Us. Černošská rodina v ňom bojuje o život proti svojim klonom
Zdroj: Universal
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Jordan Peele pravdepodobne doručí hororovú udalosť roka.

Po dnešnom Super Bowl spote už asi niet pochýb, že Us od režiséra Jordana Peeleho (Get Out) bude hororovou peckou. Dva roky po svojom výnimočnom režijnom debute prichádza s ešte mysterióznejším strašidelným filmom. Krv mu v ňom nebude cudzia, no nás hlavne tešia psychologické hry, herecké výkony a zvraty, ktorých sa vzhľadom na prezentované zábery a tematiku nepochybne dočkáme. 

V Us sa prostredníctvom príbehu matky (Lupita Nyong'o) a otca (Winston Duke) pozrieme do domu na pláži, kde je pohodová atmosféra s priateľmi a deťmi narušená nepozvanými hosťami.  Tými sú podľa všetkého zrkadlové obrazy členov rodiny, s ktorými však niečo nie je v poriadku. 

Okrem menovanej dvojice si vo filme zahrajú herci, ako napríklad Elisabeth Moss, Tim Heidecker, Kara Hayward, Nathan Harrington či Duke Nicholson, pričom o scenár sa postaral samotný režisér Jordan Peele. Premiéra je v slovenských a českých kinách naplánovaná na 28. marca (březen) budúceho roku.

Domov
Zdieľať
Diskusia