Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
s Brloh
9. februára 2019, 13:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Strapo rozbil nášho Filipa v Mortal Kombat aj so zaviazanými očami

TECH PIL C STRAPO
Uložiť Uložené

Do druhého pokračovania hráčskeho seriálu Rematch prijal pozvanie raper Strapo, ktorého sme sa okrem hier pýtali aj na romantické filmy.

V roku 2019 rozbiehame na našom YouTube kanáli v spolupráci s Brlohom aj hráčsky seriál, ktorý je v krátkosti o pozývaní zaujímavých osobností. Budeme ich spovedať počas toho, ako časť svojej pozornosti venujú konzole. Do debutového dielu prijal pozvanie Pil C a ako jeho náročný futbalový zápas vo FIFA 19 so Šajmom dopadol, sa dozvieš v tomto videu

V dnešnom pokračovaní predvedie svoje schopnosti Strapo, ktorý si s Filipom zahral Mortal Kombat a jasne tak dal najavo, že ku PlayStation má veľmi blízko. Nášho moderátora porazil opakovane a keď mu nestačilo, tak pre istotu ešte aj so zaviazanými očami. 

Popri tom ho však Filip stihol vyspovedať, takže sa dozvieš, aké hry, pri akých príležitostiach Strapo hráva a či je nervózny, keď sa mu práve nedarí. Zároveň nám prezradil svoju teóriu o hneve a keďže má veľmi blízko k filmom, vytiahli sme z neho zopár zaujímavostí. Ak chceš vedieť, aký má vzťah k romantickým filmom a aký ho naposledy dojal, určite nevynechaj Rematch

Hry spomenuté vo videu:

Mortal Kombat 11

Battlefield V

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption GOTY

FIFA 19

Domov
Zdieľať
Diskusia