Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2019, 1:21
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Jeff Bridges sa vráti ako Dude z komédie Big Lebowski v reklame počas Super Bowlu

Jeff Bridges sa vráti ako Dude z komédie Big Lebowski v reklame počas Super Bowlu
Zdroj: Gramercy
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tešíš sa na návrat najznámejšieho filmového stonera?

The Dude abides.”

Kultová čierna komédia režisérskej dvojky bratov Coenovcov s názvom Big Lebowski (1998) patrí k tomu najlepšiemu, čo americký bratský tandem vyprodukoval. Legendárne hlášky v „chlapskom” filme o losangeleskom flákačovi menom Jeffrey „Dude” Lebowski (Jeff Bridges) sa vryli do pamäte snáď každému fanúšikovi tejto klasiky. 

Prekvapením sa tak stalo nové video, ktoré sa objavilo na internete a promoval ho aj samotný Bridges. V niekoľko sekundovom spote si opäť obul gumové sandále, obliekol ikonický sveter, na hlavu nasadil slnečné okuliare a jediné, čo mu chýbalo, bola bowlingová guľa v jednej ruke a marihuanový joint v tej druhej. Následne sa na obrazovke objavil dátum 2/3/19, teda (podľa amerického formátu) 3. február tohto roka. 

Čo ale Dude naozaj promuje? Žeby pokračovanie epickej komédie, ktorá si neberie servítku pred ústa? Pravdepodobne nie. Tretí február je totiž dňom najväčšieho amerického sviatku (hneď po Black Friday, samozrejme), pretože sa hrá Super Bowl. Ako iste vieš, táto udalosť je obrovskou príležitosťou pre reklamu.

Najrozumnejším vysvetlením teda je, že hviezda filmu Big Lebowski bude robiť promo nejakej gigantickej korporácii. Pokračovanie snímky bratov Coenovcov sa tak zrejme nekoná. Ak to ale má znamenať, že si postavu, ktorú stvárňuje Bridges, užijeme aspoň na pár minút, bude to stáť za to.  

Anketa:
Si zvedavý na návrat Big Lebowskeho?
Áno, tú postavu mám rád.
Nie, reklama ani film ma nezaujali.
Áno, tú postavu mám rád.
92 %
Nie, reklama ani film ma nezaujali.
8 %
Domov
Zdieľať
Diskusia