Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. januára 2019, 12:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Iba 17-ročný ruský Hulk debutoval v MMA. V klietke predviedol divočinu a svojho súpera zdemoloval, aj keď nemal veľa skúseností

ŠPORT RUSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ashab Tamaev si vyskúšal bitku v klietke po prvýkrát na profesionálnej úrovni.

 

Meno Ashab Tamaev ti zrejme veľa nehovorí. Mladý Rus zatiaľ na Instagrame nazbieral cez milión fanúšikov a popularitu buduje najmä v rodnom Rusku. Postupne však preniká aj do zahraničia, pretože v minulosti sa viackrát dostal do svetových médií, keď sa na internete chválil svojím extrémnym posilňovaním.

Ashab na sebe dlho makal, o čom svedčí aj fakt, že vo svojich 17 rokoch má neuveriteľne hrubý krk a bicepsy mu trhajú oblečenie. Vďaka svojej postave si už dokonca vyslúžil prezývku ruský Hulk, a tak mu po posilňovaní nezostávalo nič iné, ako skúsiť šťastie v MMA.

Na vstup do oktagonu sa usilovne pripravoval a vo svojom debutovom zápase sa postavil proti neznámemu bojovníkovi Marvinovi. Marvin na prvý pohľad vzbudzoval rešpekt a úctu, pretože mal telo pokryté mnohými tetovaniami, avšak Ashab sa nenechal zaskočiť.

Na svojho súpera okamžite vyletel, pričom ho nezastavilo ani to, že nemal prakticky žiadne skúsenosti z tvrdých profesionálnych súbojov. Rus súpera ničil, viackrát ho dostal na podlahu a uštedril mu nielen údery do hlavy, ale nechýbali ani kopance.

Odporúčané
Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok 15. marca 2024, 13:47

Súper Marvin nakoniec nemohol v súboji pokračovať, a tak bolo jasné, že Ashab si pripíše na konto svoju prvú výhru. Ak takto bude pokračovať, začne pracovať na svojej technike, štýle a bránení, možno sa raz dostane aj do prestížnejších MMA organizácií.

Domov
Zdieľať
Diskusia