Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 23:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

8. séria Game of Thrones vnadí na veľkolepé finále. Súboj ohňa proti ľadu je bližšie než kedykoľvek predtým

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Veľká vojna živých proti mŕtvym pomaly prichádza.

Dlhú dobu sme s istotou netušili, kedy sa finále Game of Thrones vôbec dočkáme. O to viac sme túžili po nejakej tej upútavke, ktorá by spríjemnila naše čakanie. A konečne je to tu. Brazílsky Comic Con vypočul naše tajné priania a aspoň na krátku chvíľu dokázal zahasiť smäd po nových materiáloch z očakávaného záveru tohto celosvetovo známeho seriálu.

Nižšie priložený teaser síce neodhalil žiadne priame zábery z jednotlivých častí, no dokonale navnadil na očakávaný boj ohňa proti ľadu, a teda živých proti (ne)mŕtvym. Pre tých, ktorí nemali to šťastie nachádzať sa na Comic Cone v Brazílii, zdieľalo HBO krátky teaser prostredníctvom svojich sociálnych sietí.

Na spomínanom Comic Cone mimo iných vystúpili aj hviezdy seriálu, ako John Bradley, hrajúci postavu Samwella Tarlyho, no taktiež drobná, ale o to nebezpečnejšia Maisie Williams alias Arya Stark.

 Fotografia s fanúšičkou

Arya a Sam

8. séria dorazí v apríli (duben) roku 2019. Okrem ukončenia dejových línií všetkých hlavných postáv sa už teraz môžeš tešiť na famóznú bitku, akú sme údajne v televízii ešte nikdy nezažili.

Keď si k tomu pripočítame, že každá jedna zo šiestich epizód má byť dlhá minimálne 60 minút, o poriadnu zábavu budeme mať určite vystarané.

Domov
Zdieľať
Diskusia