Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 15:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Komfort, prehľadnosť a rýchlosť. Telekom predstavuje zákazníkom novú aplikáciu

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Kontrola spotreby, uhrádzanie faktúr či správa služieb neboli nikdy jednoduchšie.

Telekom aktuálne svojich zákazníkov zásobuje množstvom darčekov a noviniek. Aktuálne si môžeš v starej aj novej verzii aplikácie od obľúbeného operátora zasúťažiť o nový telefón. Stačí odpovedať na súťažnú otázku, ktorú nájdeš priamo v Telekom aplikácii a automaticky sa tak zapojíš do súťaže o jeden z dvoch iPhone 8 64GB ešte pred Vianocami.

Zároveň budeš automaticky zaradený do žrebovania o 150 balíčkov s neobmedzenými dátami na 24 hodín. Šancu na výhru môžeš zvyšovať aj tým, že budeš v appke tipovať každý deň do 13. decembra. 

Komfort, prehľadnosť a rýchlosť. Telekom predstavuje zákazníkom novú aplikáciu

Jedným z dôležitých kritérií, podľa ktorého si v dnešnej dobe vyberáme mobilného operátora, je tiež to, aký komfort nám dokáže poskytnúť v rámci používania svojej mobilnej aplikácie. Tá by mala okrem možnosti zasúťažiť si slúžiť aj na kontrolu a správu čerpania, produktov a služieb. Takže samozrejmosťou by mala byť v prvom rade prehľadnosť, rýchlosť a priateľské grafické rozhranie. 

Práve podľa týchto kritérii sa rozhodol Telekom predstaviť novú aplikáciu, pričom počas vývoja dbal na zákaznícke potreby z minulosti. Obľúbený operátor sa sústredil na najvyužívanejšie funkcie a naopak, odstránil všetko nepotrebné.

Mnohí z nás už mali možnosť vyskúšať si novú aplikáciu, no v súčasnej dobe si ešte niektorí používatelia iOS zariadení budú musieť pár dní počkať. Všetci majitelia Androidov však už môžu aplikáciu naplno využívať.

Komfort, prehľadnosť a rýchlosť. Telekom predstavuje zákazníkom novú aplikáciu

Minimalistický a prehľadný dizajn umožňuje rýchlu kontrolu aktuálnej spotreby dát či prevolaných minút, pohodlné a rýchle úhrady faktúr jedným klikom či možnosť nakupovať dátové balíčky. Ďalej môžeš spravovať všetky produkty v Telekome vrátane paušálu, resp. Easy karty, ale aj Magio televíziu či internet.

Oveľa pohodlnejšie môžeš nakupovať dátové balíčky a budeš tak mať prehľad o všetkých výdavkoch. Rodičia ocenia pohodlnú kontrolu nad kartami priradenými k účtu a vďaka novej appke sa vždy dozvieš aj aktuálne informácie k tvojmu Ano paušálu alebo Easy karte. 

Domov
Zdieľať
Diskusia