Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. decembra 2018, 16:09
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slováci nechutne vynadali malej víťazke Česko Slovensko má talent, ktorá vyhrala 50-tisíc €

ZAUJÍMAVOSTI ČESKO SLOVENSKO TV JOJ
Uložiť Uložené

Pri čítaní komentárov sa slušný človek mohol len chytať za hlavu.

Veľká časť našich čitateľov pravdepodobne televíziu nepozerá, alebo ju doma ani vôbec nemá. Cez víkend však v televízii JOJ vrcholila populárna talentová súťaž Česko Slovensko má talent. Vo finálovom rozstrele sa stretli dvaja súťažiaci. Jedným z nich bol talentovaný raper Boki, zatiaľ čo jeho súperkou sa stala malá slečna Nikoleta Šurínová.

Obidvaja sa venujú hudbe, lenže Boki rapuje a Nikoleta je bubeníčka. O víťazovi celej šou vo finálovom kole rozhodovali diváci pomocou textových správ a víťazkou sa stala práve Nikoleta. Od televízií JOJ a Prima si za výhru prevzala čiastku 50-tisíc € a mohla sa tešiť, avšak Slováci sa nezapreli. Namiesto radosti z toho, že si domov peniaze za výhru odnesie šikovná mladá hudobníčka jej začali na Instagrame nadávať.

Televízia JOJ na svoj profil pridala fotku víťazky a keby si v prvých desiatkach minút začal čítať komentáre, možno by sa ti zastavil rozum. Slováci nielenže znechutene písali, že si Boki víťazstvo zaslúžil viac, ale dovolili si Nikolete ešte aj vynadať.

Odporúčané
Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom Viac ako 60 % Slovákov nie je spokojných so svojím životom. Ich nespokojnosť súvisí najmä so zdravím, vzhľadom a s voľným časom 26. marca 2024, 15:30

Nazývali ju kravou a objavili sa dokonca aj horšie vulgarizmy, ľudia hneď polemizovali o tom, že televízia musela celú súťaž zmanipulovať, aby vyhralo dieťa. Vraj by sa Nikoleta hneď urazila, keby skončila druhá, a nechceli jej pokaziť detské sny.

Televízia preto musela zareagovať. Napísala, že ak ľudia chceli, aby vyhral Boki, mohli mu poslať viac textových správ, rovno odmietla akúkoľvek manipuláciu. Zástupcovia televízie sa zamysleli nad tým, prečo musia byť ľudia takí závistliví a odsúdila akékoľvek nadávky.

Našťastie sa v komentároch objavilo veľké množstvo komentárov, ktoré nadávky rovnako odsudzovali. Dobrých ľudí je stále viac ako tých, ktorí sú schopní vynadať malému dievčatku.

Slováci nechutne vynadali malej víťazke Česko Slovensko má talent, ktorá vyhrala 50-tisíc €
Domov
Zdieľať
Diskusia