Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2018, 13:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bulvár podľa Rytmusa prekročil hranicu. Bude sa súdiť za údajné klamstvá o tehotenstve

HUDBA JASMINA ALAGIČ RYTMUS
Uložiť Uložené

Ako hovorí ďalší člen Kontrafaktu Anys, dovtedy sa chodí s džbánom po vodu, kým ti niekto nerozj*be hlavu.

Slovenský bulvár žije zo slovenských celebrít dlhodobo, no doteraz bol zvyknutý v prvom rade na to, že si známe osobnosti pozornosť užívajú. Keďže sú dlhodobo ostro sledovanými aj slovenskí raperi, všetky denníky s potešením riešia každú jednu udalosť v ich živote a ak sa náhodou chvíľu nič nedeje, pokúsia sa zaujať sami. Nemyslia pri tom dokonca ani na to, že sa ich prípadné klamstvo dá zo strany dotknutých osôb jednoducho dokázať. 

Tentokrát sa nemenovaný printový denník rozhodol vytvoriť haló okolo tehotenstva Rytmusovej snúbenice Jasminy Alagič aj napriek tomu, že na to nemá žiadne relevantné dôkazy.. Rytmus sa však po dlhodobej kritike na sociálnych sieťach rozhodol naozaj zakročiť a s denníkom sa bude súdiť.

Oznámil to na svojom oficiálnom Instagrame, kde zároveň pridal titulku bulvárneho plátku. Nie sme si istí, či je konanie konkrétnych redaktorov smutné alebo drzé, no zásah do tak intímnej veci, akou je materstvo, je dávno za čiarou únosnosti a konečne by to mali pochopiť aj tí čitatelia, ktorí sú ochotní takejto žurnalistike veriť.

Domov
Zdieľať
Diskusia