Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2018, 21:37
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nakrúcanie 3. série Stranger Things skončilo. Nové epizódy dorazia v lete

FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Obľúbení hrdinovia sa vrátia budúci rok.

3. séria séria hitového seriálu Stranger Things oficiálne skončila nakrúcanie. Ako môžete vidieť nižšie, hlavné herecké hviezdy sa týmto faktom pochválili na sociálnych sieťach.

Netflix sa 3. sériu rozhodol posunúť až na rok 2019, aby mali filmári viac času všetko stihnúť bez stresov. Očakávania fanúšikov sú totiž veľmi veľké a tvorcovia si chceli dať záležať, aby 3. sériu spravili kvalitne a nesklamali. 

David Harbour, ktorý v seriáli stvárňuje šerifa Hoppera, pri príležitosti skončenia nakrúcania prezradil, že už vie, akou cestou jeho postava prejde. Vyvrcholenia jeho príbehu, ale aj príbehu ostatných postáv by sme sa mali dočkať v 4. alebo 5. sérii (na toľko sérii si Dufferovci seriál predbežne rozplánovali).

Kedy sa však nových epizód dočkáme? Podľa posledných informácií by sa premiéra mala uskutočniť v lete budúceho roka. To znamená, že prvé trailery by sme mohli dostať niekedy v januári či februári, ale nie je vylúčené, že to bude aj skôr.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Nová séria bude obsahovať 8 epizód a podľa bratov Matta a Rossa Dufferovcov bude epickejšia a temnejšia. V nových epizódach by nám malo byť predstavené aj úplne nové zlo, ktoré sa tentokrát už nebude točiť okolo Willa (Noah Schnapp). Bližšie informácie o príbehu si však tvorcovia zatiaľ strážia.

Pôvodne sa hovorilo o tom, že medzi 2. a 3. sériou bude väčší časový skok (keďže detskí herci rastú ako z vody), napokon však Dufferovci potvrdili, že 3. séria sa bude opäť odohrávať rok po udalostiach 2. série.

1. séria Stranger Things si odbila premiéru v roku 2016 a spôsobila hotový ošiaľ. 2. sériu sme dostal v roku 2017. Tá pozbierala už aj kritickejšie reakcie, ale celkovo si seriál držal vysokú úroveň. Budeme zvedaví, či sa to podarí aj do tretice. Držíme palce.

Do hlavných úloh sa samozrejme vrátia Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Sadie Sink, David Harbour a Winona Ryder.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

thats a wrap ♥

Príspevok, ktorý zdieľa MBB (@milliebobbybrown),

Domov
Zdieľať
Diskusia