Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2012, 20:48
Čas čítania 0:00
Gabor Boros

Refresher.sk a Europa 2 spojili svoje sily

REFRESHER
Uložiť Uložené

Spojili sme sa s rádiom Europa 2, aby sme ti priniesli maXXimum fresh mizuky a plno ďalších zaujímavostí. Koho iného si vybrať za nášho partnera, ako rádio, ktoré nám na Slovensku prináša - rovnako ako my - do vašich uší zahraničné a domáce hudobné novink

Refresher.sk a Europa 2 spojili svoje sily

Spojili sme sa s rádiom Europa 2, aby sme ti priniesli maXXimum fresh muziky a plno ďalších zaujímavostí. Koho iného si vybrať za nášho partnera, ako rádio, ktoré nám na Slovensku prináša - rovnako ako my - do vašich uší zahraničné a domáce hudobné novinky ako prvé. A tak si teraz z našej hlavnej stránky môžete spustiť pri prezeraní nových príspevkov live stream Europa 2. (Ak ho nevidíš na hlavnej stránke, znova načítaj stránku, stlač F5)

Pri návšteve webu E2-ky, www.europa2.sk si zas môžeš prezrieť každý deň tie najlepšie správy za 24 hodín z nášho webu v časti, kde máme svoj ožnačený priestor. Máme pripravených mnoho zaujímavostí a ako sme slubovali, po letných radovánkach v septembri naberáme znova staré tempo. Naše klasické seriály budú čoskoro späť, už budúci víkend môžeš očakávať všetky podstatné informácie ku nášmu FRESHTAPU.

Toto je len začiatok, stay tuned. Podrobnosti budeme postupne odhalovať. Podpor nás a nášho partnera lajkom a zostaň fresh!

Domov
Zdieľať
Diskusia