Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2018, 11:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Víťazný trik z majstrovstiev sveta kúzelníkov potrápi všetky tvoje mozgové bunky. Tajomstvo v jeho pozadí nikdy nerozlúskneš

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Iluzionista Eric Chien porazil všetkých súperov.

Kúzelnícke triky a ilúzie nikdy nestratili na popularite. Milióny ľudí dodnes po celom svete navštevujú vystúpenia najlepších iluzionistov, pričom mená ako David Copperfield spôsobujú ošiaľ, aj keď časy najväčšej slávy už pominuli.

Existujú však aj menej známi kúzelníci, ktorí sa neživia veľkolepými vystúpeniami v mestách ako Las Vegas, ale radšej neustále vylepšujú vlastné triky. Jedným z nich je nepochybne Eric Chien.

Na majstrovstvách sveta organizovaných svetovou federáciou kúzelníkov FISM pri svojom triku nezaváhal a domov si odniesol prvú cenu. Našťastie pre nás, celé súťažné vystúpenie bolo nahrávané, a tak si pri ňom môžeš potrápiť mozgové bunky.

Vystúpenie Erica je špecifické v tom, že kamera je umiestnená naozaj blízko diania, a tak sa ti farby a predmety objavujú či strácajú priamo pred očami bez toho, aby si vedel povedať, ako je to vôbec možné.

Samotný iluzionista sa po víťazstve na majstrovstvách sveta, kde uspel vo veľmi tvrdej konkurencii, chystá posunúť svoju kariéru o úroveň vyššie. Doteraz zostával najmä v pozadí a zákulisí, avšak na šampionáte si potvrdil predpoklad, že má talent aj na vystupovanie pred ľuďmi. Jeho víťazný trik si už na YouTube pozrelo takmer 1,5 milióna ľudí, pričom vysvetlenie by si samozrejme hľadal len veľmi ťažko.

Domov
Zdieľať
Diskusia