Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2018, 18:41
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Medzi Rockym a Dragom to vrie a Adonis Creed sa bez váhania vrhá do ringu

FILMY A SERIÁLY CREED 2
Uložiť Uložené

Stretnutie Rockyho s Ivanom Dragom na nás pôsobí mimoriadne nostalgicky.

Tvorcovia konečne publikovali tie pravé nostalgické zábery, na ktoré sa všetci fanúšikovia boxerskej série s Rockym poriadne tešili. Hneď v prvých sekundách môžeme pozorovať chlapíka sediaceho v Rockyho bare. Neznámym mužom samozrejme nie je nikto iný, než bývalá ruská legenda a odveký Rockyho nepriateľ Ivan Drago.

Dolph Lundgren (Ivan Drago) nám všetkým objasní, prečo jeho postava porážku s Rockym nikdy neprekúsla a čo všetko kvôli nej stratila. Pri vyslovení frázy „I will break you“ z úst Dragovho syna fanúšikov série dozaista zamrazí. A čo na nižšie priložené zábery vravíš ty? Tiež sa už nevieš tejto adrenalínovej jazdy dočkať?

Poraziť Dragovho syna nebude ľahké, pretože jeho otec dlhé roky pracoval na tom, aby z neho vytvoril stroj na vraždenie. Môžeme teda len dúfať, že história sa nebude opakovať a mladý Adonis súboj s týmto nebezpečným súperom prežije.

Smrť Rockyho zverenca je síce výsostne nepravdepodobná, ale o tom, že Adonis dostane poriadne zabrať, nikto nepochybuje. Na druhej strane je jasné, že do súboja s mladým Dragom dá Adonis určite všetko, pretože dobre vie, že Ivan Drago osobne stojí za smrťou jeho otca Apolla.

Medzi Rockym a Dragom to vrie a Adonis Creed sa bez váhania vrhá do ringu
Zdroj: Warner Bros. Pictures

V hlavných rolách nás znova čaká Sylvester Stallone a Michael B. Jordan, pričom k zostave sa tentokrát pridá aj zmieňovaný Dolph Lundgren (Ivan Drago) a Florian "Big Nasty" Munteanu (Viktor Drago). Mimo hlavnej štvorice uvidíme v snímke hercov, ako Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Russell Hornsby a Andrea Ward.

Film režíroval Steven Caple Jr. (dráma The Land) a slovenská premiéra je plánovaná na 22. novembra (listopad) 2018. Pokiaľ sa ti páčil aj prvý diel, návštevu kina v prípade dvojky určite nevynechaj. Podľa doposiaľ vydaných ukážok veríme, že bude stáť naozaj za to.

Domov
Zdieľať
Diskusia