Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2018, 19:52
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jonaha Hilla nazývali tučným a neatraktívnym. Talentovaný herec v mladosti veľmi trpel

FILMY A SERIÁLY JONAH HILL
Uložiť Uložené

Premenlivá váha bola pre Jonaha peklom.

Čoraz populárnejšieho Jonaha Hilla zrejme poznáš z dvojdielnej akčnej komédie 21/22 Jump Street, zo Scorseseho Vlka z Wall Street či z kriminálnej komédie War Dogs. Okrem svojho netradičného humoru bol Hill zakaždým výrazný aj premenlivou váhou, ktorá sa bohužiaľ zväčša pohybovala v hodnotách nadváhy.

Poslednú dobu ale môžeme s úsmevom pozorovať jeho zmenu fyzickej kondície, vďaka ktorej zdá sa nadobudol zdravé sebavedomie. „Koncom tínedžerských rokov som sa stal slávnym a väčšiu časť dospelosti som následne strávil počúvaním toho, aký som tučný, ohavný a neatraktívny,“ prehlásil Jonah v nedávnom interview.

Ďalej dodal, že až za posledné 4 roky si uvedomil, ako veľmi ho tieto slová dokázali zasiahnuť. „Skutočne verím, že každý nájde momentku z mladosti, za ktorú sa hanbí. U mňa hovoríme o 14-ročnom neatraktívnom chlapcovi s nadváhou, ktorý sa cítil škaredý, počúval hip-hop a veľmi túžil po prijatí komunitou skejterov,“ povedal o svojom mladom ja.

Nepríjemnú mladosť má už ale za sebou a jeho fyzická kondícia je na tom čoraz lepšie a lepšie. Počas interview hovoril o ťažkej minulosti pomerne uvoľnene a samotná moderátorka, jeho verná fanúšička, bola veľmi potešená, že sa so svojimi ťažkosťami dokázal vyrovnať.

Odporúčané
RECENZIA: You People RECENZIA: You People 27. januára 2023, 15:00

Ťažké skúsenosti zo života podľa všetkého preniesol aj do svojej kritikmi chválenej debutovej snímky Mid-90s. Film bude totiž príbehom o dospievaní, ktoré môže byť pre mnohých mladých ľudí obdobím plným trápenia. A Jonah dobre vie, o čom hovorí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jonah Hill (@jonahhill),

Domov
Zdieľať
Diskusia