Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2018, 10:16
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Niekto psíkov zaviazal do igelitového vreca a nechal ich umierať. Preživší zo zúfalstva pojedal mŕtve telo svojho kamaráta

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V prievidzskom okrese sa udial naozaj nepríjemný prípad týrania psov.

Neďaleko od obce Nedožery Brezany sa nachádza les, v ktorom našli miestni obyvatelia igelitové vrece s uhynutým psom. Neznámy páchateľ do vreca pôvodne umiestnil aj druhého psa, no tomu sa našťastie podarilo dostať von. Po bližšie neurčitom čase začalo preživšie zviera hladovať, a tak muselo prísť na prirodzený pud sebazáchovy.

„Bol v štádiu rozkladu. Ten druhý psík ho požieral, bolo to hnusné," povedala k danej udalosti pani, ktorá psov našla. Pes sa však podľa svedkov nachádzal vo veľmi vážnom stave, a preto musel byť ihneď odvezený k veterinárovi.

Hovorkyňa trenčianskej krajskej polície Elena Antalová do telefónu pre TV JOJ uviedla, že sa prípadom aktuálne zaoberajú policajti z obvodného oddelenia v Nitrianskom Pravne. Preživšieho šťastlivca čaká zaočkovanie, po ktorom by mal byť ponúknutý na adopciu. Detaily z prípadu nájdete v nižšie priloženej reportáži TV JOJ.

Domov
Zdieľať
Diskusia