Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s PDK Auto.
8. novembra 2018, 12:42
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Autá s lepšou výbavou za málo peňazí: Jazdené vozidlá majú oproti novým plno výhod

TECH
Uložiť Uložené

V správnom autobazáre môžeš získať vozidlo ako nové.

Téme ojazdených vozidiel by si mal venovať čoraz viac pozornosti. Množstvo mladých ľudí totiž naraz rieši vlastné bývanie aj spôsob dopravy a pri kúpe bytu či platení nájomného ti na nové auto nemusí zostať dosť peňazí.

Navyše, množstvo mladých ľudí nechce platiť vysoké sumy za nové autá nižšej triedy a radšej si kúpia luxusnejšie auto z druhej ruky, pričom za rovnakú sumu dostanú aj veľmi dobrú výbavu.

Ojazdené autá majú plno výhod, nad ktorými by si sa mal zamyslieť. Ušetria ti hromadu peňazí a za rovnakú sumu si navyše dovolíš luxusnejší model s výbavou. Otázne ale je, odkiaľ spoľahlivé jazdené auto zohnať. Pochybným kšeftárom v inzerátoch predsa nikto neverí. Boli sme sa preto pozrieť do prémiového slovenského autobazáru Auto PDK.

Pri predajoch cez inzeráty ti kšeftár nedáva žiadnu záruku a môže klamať o nehodách, najazdených kilometroch či iných problémoch auta. Nakupovať cez inzeráty určite neodporúčame.

/pracovný nadpis/ Jazdené autá majú plno výhod: Za málo peňazí môžeš získať luxusný model s plnou výbavou
/pracovný nadpis/ Jazdené autá majú plno výhod: Za málo peňazí môžeš získať luxusný model s plnou výbavou

Overené autobazáry, ako Auto PDK, ti garantujú kvalitu a navyše v nich pracujú ľudia, ktorí autami žijú. Špičkový autobazár Auto PDK v Bratislave pozná príbeh každého auta a samozrejmosťou sú odbornosť, otvorený prístup či ochota. Všetko podčiarkuje aj to, že sú od roku 2017 Autobazárom roka Slovenska.

Do Auto PDK prichádzajú ľudia z celého Slovenska a dôvody sú jednoduché – ohromné skúsenosti a osobitý prístup. Autobazár bol totiž založený už v roku 2006. Majiteľ Peter Kurucz z požičaných peňazí kúpil auto, ktoré so ziskom predal. Postupne uzatváral čoraz viac obchodov a dnes je členom tímu takmer 10 ľudí a k predaju áut sa pridali autoservis, lakovňa a ďalšie služby. Všetko ťa čaká pod jednou strechou.

V Auto PDK nájdeš všetko, čo k novému autu budeš potrebovať.
Výkup, predaj a dovoz vozidiel, predaj na splátky, kompletné poistenie, riešenie poistných udalostí, oprava vozidiel po nehode aj klasický autoservis. Medzi ponúkané doplnkové služby patrí napríklad lepenie autofólií, reklamných fólií, a tiež car wrap.

/pracovný nadpis/ Jazdené autá majú plno výhod: Za málo peňazí môžeš získať luxusný model s plnou výbavou
/pracovný nadpis/ Jazdené autá majú plno výhod: Za málo peňazí môžeš získať luxusný model s plnou výbavou

Auto PDK to robí naozaj dobre, o čom svedčí množstvo spokojných klientov. Na Facebooku ich sleduje už takmer 10 000 ľudí a rozbiehajú aj Instagram, vďaka čomu budú k zákazníkom ešte o niečo bližšie.

Pri kúpe auta teda určite zváž, či nemáš záujem o luxusnejší model a pozri sa po ňom práve v Auto PDK. Všetky dostupné modely nájdeš online, pričom nechýbajú výhodné kúsky všetkých cenových kategórií. Ak si nevyberieš v ich ponuke, zoženú ti auto podľa tvojich predstáv.

12-mesačná záruka na technický stav a doživotná garancia pravosti najazdených kilometrov hovoria za všetko. Auto PDK je navyše snáď najznámejším bojovníkom proti stáčaniu kilometrov, čo neustále dokazujú v mediálnych vystúpeniach a dokonca pod svojou záštitou každý rok organizujú charitatívne akcie a zbierky pre choré deti.

Ich krédom je úprimnosť a otvorenosť k zákazníkom. Každý člen Auto PDK tímu do práce vkladá srdce, vďaka čomu je autobazár odlišný a v prvom rade ľudský.

Domov
Zdieľať
Diskusia