Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2018, 9:31
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Quavo vydal jeden z najočakávanejších albumov tohto roka. Okrem Drakea alebo Cardi B hosťuje aj Madonna

HUDBA
Uložiť Uložené

Na jednej zo skladieb ostro odpovedá narážkam od Nicki Minaj.

Quavo ohlásil svoj prvý sólový projekt Quavo Huncho pred niekoľkými týždňami a čakanie nám spríjemnil hneď niekoľkými perfektnými videosinglami ako Lamb Talk, Workin Me s vystupujúcou raperkou Saweetie, ktorá sa objavila aj na albume, a najnovšieho Bubble Gum.

Po nie príliš vydarenom albume Culture II so skupinou Migos, ktorý však aj napriek nedostatkom vďaka skladbám ako Narcos, Walk It Talk It alebo Stir Fry obsadil vrchné priečky vo všetkých rebríčkoch, Quavo čelil výzve ponúknuť fanúšikom plnohodnotný projekt ani nie rok po vydaní toho predošlého.

Okrem toho Quavo predstavuje aktuálne najvyhľadávanejšieho interpreta a objavil sa snáď na všetkých dôležitých projektoch prebiehajúceho roka. Krok s ostatnými však so svojim sólovým albumom udržal, dokonca si už po prvom vypočutí dovolíme tvrdiť, že ide o jeden z najlepších rapových počinov posledného obdobia.

Abstraktný, až psychedelický cover naznačuje, v akých tónoch sa bude album niesť

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by QuavoHuncho (@quavohuncho) on

Extravagantný raper teda očakávania fanúšikov naplnil a jeho dlhohrajka o dĺžke viac ako hodinu prekypuje dokonalosťou. Jednotlivé skladby sa síce nesú najmä v monotónnych ťahavých melódiách, avšak vďaka vhodným hosťom dokážu udržať tvoju pozornosť počas celého albumu.

Quavo vydal jeden z najočakávanejších albumov tohto roka. Okrem Drakea alebo Cardi B hosťuje aj Madonna
Zdroj: Jeff Kravitz / Getty Images

Hneď jedna z prvých skladieb - Huncho Dreams sa vyjadruje ku tvrdeniam Nicki Minaj na jej albume Queen, konkrétne na záležitosti Barbie Dreams. Quavo bol jedným z množstva mien, ktoré Nicki na skladbe spomenula, a celkom otvorene jej odpovedá ostrými bars.

No "FEFE," I skeet-skeet ("FEFE") on yo' face ass (Face ass, brrt-brrt)
Called up Huncho to come tap that ass (swear)

Nicki (Nicki), do you love me?
Why you crying? (Why?)

Najvýraznejšou skladbou na albume je však bez potrebnej diskusie Champagne Rosé so zasnenou melódiou od legendárnej speváčky Madonny, z ktorej ťa v dobrom slova zmysle vytrhne klasický prísny prejav Cardi B. Trio odviedlo na flautovom inštrumentáli naozaj perfektnú prácu.

Okrem nich sa na albume vyskytujú raperi 21 Savage, Drake, Saweetie, ktorá by mala s Quavom údajne tvoriť pár, kolegovia zo skupiny Migos - Takeoff a Offset, čoraz populárnejší Lil Baby, a Travis Scott. Na exotickej záležitosti Swing sa stretli speváčka Normani a spevák Davido. Album uzatvára priam božská skladba Lost s Kid Cudim.

Domov
Zdieľať
Diskusia