Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s mp3.sk.
30. septembra 2018, 18:00
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

IPhone za 200 €? Slovenský projekt renovuje zariadenia a ty môžeš získať špičkový smartfón za pár eur

TECH IPHONE
Uložiť Uložené

Na smartfón za 1 000 € nemá každý žalúdok. Čo však, ak by si zaňho musel zaplatiť len pár stoviek?

Dobrý telefón dnes jednoducho potrebuješ k životu. Kvalitné fotky a dobrý výkon sú dnes povinnosťou pre každého mladého človeka. Je nám však jasné, že nie každý je nadšený z predstavy vyhodiť 1 600 € za nový iPhone XS – určite si však nevedel, že iPhony sú cenovo omnoho dostupnejšie a v správnom obchode začínajú už na pár stovkách eur.

Každý chce čo najväčší výkon za čo najmenej peňazí, no vyhadzovať sumu ojazdeného auta či dvojtýždňovej dovolenky za telefón nie je vždy dobrý nápad. Riešenie je jednoduché. Vyskúšaj renovovanú techniku, ktorá sa do tvojich rúk dostane v perfektnom stave, no popritom nezbankrotuješ.

IPhone za 200 €? Slovenský projekt renovuje zariadenia a ty môžeš získať špičkový smartfón za pár eur

Cenový high-end za málo peňazí

Slovenský projekt mp3.sk je riešením pre odveký problém – chceme tie najlepšie veci za čo najmenej peňazí. V mp3.sk sa starajú o renovované iPhony. Získať tak môžeš smartfón v špičkovom stave, a to za vynikajúcu cenu. Telefón vyzerá ako nový, funguje nezávadne a na plný výkon.

Nejde však pritom o žiadne neúspešné pokusy o repasovanie, ako poznáš napríklad zo sveta áut. V mp3 sa o iPhony s maximálnou pozornosťou starajú školení experti.

Renovovaný iPhone už niekto používal. V dobrom stave ho však odovzdal do mp3.sk, kde vyriešili všetky potenciálne vady či odreniny. Za minimálne peniaze teraz môže byť tvoj, ako nový, vo vynikajúcich podmienkach.
IPhone za 200 €? Slovenský projekt renovuje zariadenia a ty môžeš získať špičkový smartfón za pár eur

Za ušetrené peniaze si pokojne môžeš zohnať ojazdený notebook, luxusné topánky či kabelku alebo dokonca ísť na kratšiu dovolenku. Pokiaľ zháňaš niečo menšie, tvoji kamaráti sa určite neurazia, pokiaľ ich raz za čas pozveš aj na pár drinkov.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Apple je vo svete smartfónov cenový high-end a ich áčkové zariadenia sa skladajú z tých najdrahších a najpremakanejších častí. Očakávaj tak kvalitu, na aký nie si zvyknutý.

Žiadne päťkorunové repasy

Chápeme – slovo renovovaný pred kamošmi neznie práve najlepšie a ty navyše za svoje peniaze nechceš dostať žiadnu rozpadnutú a nefunkčnú šunku. No práve preto sa bež pozrieť na mp3.sk – miesto lacných smartfónov v lesklých krabičkách, ktoré sa do roka rozpadajú, tu nájdeš kvalitné iPhony vo fantastickej cenovej sfére.

Všetko, čo z mp3.sk získaš, je technicky v tom najlepšom možnom stave – smartfóny tam totiž renovujú, nie repasujú. Nemusíš sa tak báť lacných neautorizovaných častí či hrubého zachádzania.

Samotný proces renovácie totiž podlieha prísnym pravidlám. Perfektný stav iPhonu je zaručený a ty nebudeš vedieť rozoznať, či držíš renovované alebo úplne nové zariadenie.

IPhone za 200 €? Slovenský projekt renovuje zariadenia a ty môžeš získať špičkový smartfón za pár eur

Jediné prekvapenie je na cenovke

Pri prezeraní mp3.sk si radšej sadni, pretože ťa čísla na cenovkách ťa poriadne ohúria. 209 € za iPhone 6 či 369 € za iPhone 7

O všetkých možných vadách si však samozrejme vopred informovaný a na mp3.sk majú všetky produkty rozdelené do tried podľa opotrebovania. Vždy tak vieš, do čoho ideš, žiadne hry.

IPhone za 200 €? Slovenský projekt renovuje zariadenia a ty môžeš získať špičkový smartfón za pár eur

Apple bazár skrýva aj hromadu iných modelov za prémiové ceny. Každý dnes hľadá ten najlepší možný smartfón za čo najnižšiu cenu a mp3.sk je nielenže odpoveďou, no jasnou voľbou. Cenové podmienky na mp3.sk sú totiž dramaticky nízke, pričom je nezmysel báť sa o technický stav zariadenia. Tvojím jediným problémom bude vymyslieť, čo s ušetrenými peniazmi vlastne urobíš.

Domov
Zdieľať
Diskusia