Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2018, 19:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

V Pezinku začal horieť rušeň a dôchodca vymenil čakáreň za skladaciu stoličku. Slovenské železnice nás neprestávajú zabávať

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Perfektný stav staníc aj vlakových súprav.

Slovenské železnice za sebou nemajú dobrých pár týždňov a vyzerá to tak, že situácia sa nezlepší ani v najbližšej budúcnosti. Na facebookovej stránke Zomri už notoricky pribúdajú príspevky o tom, čo sa na našich staniciach a koľajniciach deje.

Aj keď je väčšina príbehov smutná, s troškou odstupu sa na nich človek dokáže dobre zasmiať.

Sociálne siete nedávno rozosmiala fotografia z bratislavskej hlavnej stanice, kde síce v piatok slávnostne otvorili tragikomickú čakáreň za takmer 1 milión eur, avšak jeden cestujúci si radšej pomohol sám.

Na stanicu si priniesol vlastnú skladaciu stoličku a posadil sa komfortne priamo do stredu miestnosti, aby mal dobrý prehľad o všetkých odchodoch a meškaniach.

Aby toho nebolo na železnice málo, cestujúci v Pezinku sa mohli cez slzy zasmiať na horiacom vlaku. Nastúpili do svojho vlaku z Pezinku do Bratislavy, ale onedlho museli opäť vystúpiť, pretože rušeň začal horieť a na miesto boli privolaní hasiči.

Internet sa rýchlo zaplnil fotografiami nastupujúcich hasičov do dymiaceho rušňa, ale zatiaľ nie je presne jasné, čo sa vo vlakovej súprave mohlo pokaziť.

Domov
Zdieľať
Diskusia