Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s adidas.
13. septembra 2018, 18:12
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Je Pil C lepší raper alebo futbalista? Bratislava zažila futbalový turnaj na Dunaji adidas Football BattleShip

ŠPORT ADIDAS
Uložiť Uložené

Veľkolepé futbalové ihrisko na rieke pritiahlo množstvo pozornosti a my sme nemohli chýbať.

Bratislavský Dunaj sa v piatok, 7. septembra, zmenil na futbalové ihrisko. Počas unikátneho turnaja adidas Football BattleShip sa na plávajúcom pontóne pri Eurovea stretli mladé futbalové tímy. Dramatické súboje, známe tváre, vystúpenie rapera Pil C-ho či tanečnej skupiny The Pastels zažilo viac ako 1 000 divákov.

V piatok sa hral futbal tam, kde nikdy predtým. Dejiskom dramatických futbalových súbojov mladých talentov sa stala skutočná loď. Turnaj adidas Football BattleShip vyhral tím Atletico FC Trnava, ktorý v napínavom finále zdolal zdatného súpera ŠK Slovan Bratislava.

Je Pil C lepší raper alebo futbalista? Bratislava zažila futbalový turnaj na Dunaji adidas Football BattleShip

O víťazovi pritom rozhodlo až predĺženie. Kapitán trnavského tímu Andrej Doboš neskrýval pri preberaní trofeje radosť: „Začiatok turnaja sme mali zlý, pretože sme začali prehrou. Od tohto momentu sme už však nestratili ani bod a až na finále sme vyhrali každý zápas minimálne o 3 góly. Takže víťazstvo je v dobrých rukách,“ povedal po zápase. Trofej im odovzdal Robo Vittek, jeden z najúspešnejších futbalistov slovenskej histórie.

Medzi súťažnými tímami boli aj dva špeciálne – tím youtubera Expl0iteda a rapera Pil C-ho. Obaja milujú futbal a turnaj si poriadne užili. „Futbal na lodi hrám prvýkrát a je to pecka. Hlavne keď je tu toľko skvelých divákov a super atmosféra. S mojím tímom sme síce nevyhrali, ale chalani hrali o život,“ opísal podujatie Exp0ited. Peťo turnaj nevyhral, no Pil C-ho nemilosrdne rozstrieľal a úspešný raper neskóroval ani jeden gól.

Je Pil C lepší raper alebo futbalista? Bratislava zažila futbalový turnaj na Dunaji adidas Football BattleShip

Okrem netradičného turnaja diváci, ale aj tímy, zažili vystúpenie slovenského rapera Pil C-ho a tanečné vystúpenie skupiny The Pastels. Najlepšia slovenská freestyle futbalistka Lucia Kevická učila triky s loptou v Skills zóne a všetci, ktorí sa neprebojovali do turnaja, si mohli zahrať futbal aspoň virtuálne – vo FIFA kútiku. Návštevníci mali možnosť vyskúšať si aj nové kopačky adidas z kolekcie Team Mode.

Najúspešnejší tím sa už teší na výlet do Madridu na finálový zápas Ligy majstrov 2019 a spolu s tromi víťazmi zo Skills zóny pocestujú na stredoeurópske finále adidas Tango League do Varšavy. Víťazi sa stali súčasťou novej jedinečnej futbalovej komunity adidas Tango Crew Bratislava, vďaka ktorej zažijú, aké je to byť profesionálnym futbalistom.

A my už pre teba z veľkolepého adidas BattleShipu pripravujeme aj video, takže pozorne sleduj náš YouTube kanál, kde si atmosféru vychutnáš naplno.

Je Pil C lepší raper alebo futbalista? Bratislava zažila futbalový turnaj na Dunaji adidas Football BattleShip
Domov
Zdieľať
Diskusia