Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so službou otta.
6. septembra 2018, 18:36
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slovensko má vlastný Netflix. Táto služba ponúka naše filmy a nezabúda ani na dabing či titulky

ZAUJÍMAVOSTI HBO NETFLIX
Uložiť Uložené

Nemusíš vyhadzovať peniaze na Netflix, Slováci dali dokopy vlastnú službu menom otta.

V dnešnej dobe si filmy už (takmer) nikto nesťahuje ani nepožičiava. Všetko nahradili streamovacie služby, ktoré sú omnoho rýchlejšie, dostupnejšie a predovšetkým okamžité. Rozhodne si spomenieš na Netflix či HBO GO, no keďže ide o gigantické nadnárodné spoločnosti, Slovákom sa veľa pozornosti nedostáva a v mnohých prípadoch chýbajú preklady či titulky.

Slovenský Netflix PR
Slovenský Netflix PR Zdroj: unsplash.com

Konečne sa však nemusíme cítiť ako piate koleso na voze, na Slovensku totiž už niekoľko mesiacov máme náš vlastný Netflix. Otta ponúka obrovskú databázu filmov, samozrejme, s titulkami alebo rovno slovenským či českým dabingom. Okrem toho však slúži ako nadstavba k bežným televíznym staniciam – má vlastný archív či možnosť pretočenia si programu.

Otta je videoknižnica s vyše 800 titulmi prispôsobenými Slovákom, no tiež doplnok k bežným televíznym staniciam. Pridáva 7-dňový archív či pretáčanie 24 hodín dozadu. Nemusíš sa tak trápiť so zahraničným Netflixom či telkou plnou reklám.

Slovenský Netflix PR
Slovenský Netflix PR

800 titulov aj týždňový archív

V otte nájdeš vyše 800 titulov – okrem hollywoodskych filmov tu však je aj pridaná hodnota, aplikácia totiž skrýva aj niekoľko vybraných slovenských titulov, ktoré by si inde hľadal len veľmi ťažko. Nájdeš tu tak Vlka z Wall Street či Circle, no nechýbajú ani kvalitné domáce komédie ako Marečku, podejte mi pero! Samozrejme, takmer všetko v HD.

V žiadnom prípade však nejde len o videoknižnicu, otta tiež funguje ako asistent pri sledovaní bežných staníc ako JOJ či Jednotka. Sledovaný úsek si vieš pretočiť a všetko zopakovať v rámci 24 hodín vďaka funkcii timeshift alebo v 7-dňovom archíve.

Slovensko má vlastný Netflix. Táto služba ponúka naše filmy a nezabúda ani na dabing či titulky


Otta stojí 5,99 € mesačne, za HBO či Netflix zaplatíš o pár eur viac – čiže ešte aj ušetríš. Prvý týždeň je pritom úplne zadarmo a ak si chceš ottu len vyskúšať, stačí sa zaregistrovať – do obrovského výberu filmov tak skočíš doslova za pár sekúnd.

Všetky dôležité info nájdeš na tomto odkaze.
Domov
Zdieľať
Diskusia