Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
s Freshlabels.
29. marca 2019, 13:54
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Českí a slovenskí influenceri obľubujú luxusné ľadvinky a batohy klasických značiek. Toto je ich najobľúbenejšia príručná batožina

Českí a slovenskí influenceri obľubujú luxusné ľadvinky a batohy klasických značiek. Toto je ich najobľúbenejšia príručná batožina
Zdroj: Instagram
MÓDA GUCCI LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Gucci ale aj Eastpak. Ktoré značky ľadviniek a batohov preferujú známi Češi a Slováci?

V posledných rokoch zaznamenávame zvýšenú obľubu ľadviniek. Značky batohov a príručnej batožiny sa taktiež snažia čoraz častejšie priblížiť mladým, spolupracujú so zaujímavými menami z rôznych oblastí, ponúkajú atraktívne produkty.

Z batohov sa pomaly ale určite stáva nový globálny trend, tie najzaujímavejšie zo všetkých nájdeš aj v ponuke českého obchodu Freshlabels. V spolupráci s ním sme sa rozhodli zmapovať obľúbené kúsky ľadviniek a batohov Čechov a Slovákov známych zo sociálnych sietí.

Paulie Garand

Všetci vedia, že obľúbený interpret z Ty Nikdy labelu je klasik. Paulie Garand miluje kvalitné oblečenie a doplnky osvedčených značiek s bohatou históriou, neodolal tým pádom napríklad kúskom od The North Face alebo Herschel Supply Co.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand) on

Sharlota

Výstredná Sharlota si v žiadnom prípade nemohla odpustiť batoh zo spolupráce Puma s Rihannou, ktorý plne korešponduje s jej extravagantným štýlom. Exkluzívny kúsok v tvare medvedíka je však bohužiaľ beznádejne vypredaný a pomerne vzácny.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sharlota (@sharlotaofficial) on

Nik Tendo

Jeden z hlavných pilierov labelu Milion+ je obzvlášť veľkým fanúšikom ľadviniek, ktoré často obmieňa. K jeho obľúbeným patria prevažne luxusné kúsky, konkrétne tento od francúzskej značky Kenzo alebo ešte luxusnejšia ľadvinka od Valentino.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo) on

Smack

Pred časom si sa u nás mohol dočítať o tom, prečo je Smackov štýl jedným z najunikátnejších na našej scéne, dúfame teda, že už o tom vôbec nepochybuješ. Aj on v poslednej dobe obľubuje ľadvinky, konkrétne tento od Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SMACK ONE (@smack_a51) on

Alex Sedláčková

Obľúbená blogerka Alex Sedláčková má okrem luxusných kabeliek od vyhlásených výrobcov aj slušnú zbierku batohov. Zamilovala si napríklad kúsky od českej značky DOCA, Karl Lagerfeld alebo Gucci, taktiež však ikonický batoh od Fjällräven, konkrétne z novej kolekcie Kanken Art.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alexandra Sedláčková ♡ (@alexsedlackova) on

Gogo

Klasike v podobe ikonického batohu Kanken od Fjällräven už dlhší čas neodoláva ani najslávnejší slovenskí youtuber Gogo. Zvolil neutrálnu prírodnú farbu, ktoré v jeho šatníku všeobecne prevládajú.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Daniel Štrauch (@gogomantv) on

Ivan Kašša

Renomovaný fotograf z Prahy sa podieľal na mnohých významných módnych editoriáloch a je očividné, že sa v móde orientuje. Toto tvrdenie dokazuje aj jeho exkluzívny šedý batoh z kolaborácie medzi Eastpak a Raf Simons.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivan Kašša (@ivankassa) on

Soňa Skoncová

Moderátorka a modelka Soňa Skoncová je v móde taktiež príjemne zabývaná, môže byť inšpiráciou pre každého z nás. Jej mini batoh od MCM je síce o čosi drahšou záležitosťou, avšak na ulici rozhodne neostane nepovšimnutý.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený SONA SKONCOVA (@sonaskoncova)

Veronika Ostrihoňová

Ďalšia slovenská moderátorka nám už mnohokrát dokázala, že je plnohodnotnou módnou ikonou. Kombinácia výrazného červeného batohu od Louis Vuitton s kontrastným outfitom v prírodných farbách je jasným príkladom toho ako to robiť.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Veronika Cifrová Ostrihoňová (@veronikaostrihonova)

Dalyb

Vo svojom najnovšom videoklipe, konkrétne ku skladbe Skrjud s vyššie menovaným Nik Tendom, zažiaril Dalyb v perfektnom outfite. Jedným z jeho signifikantných súčastí bol batôžtek na popruhoch od mladej českej značky The Golf Club.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by D L Y B (@dalybhahacrew) on

Natália Homolová

Krásna Natália patrí medzi najaktívnejšie a najsledovanejšie slovenské blogerky, popularitu si vyslúžila svojim veselým štýlom plným pestrých farieb. Okrem všetkých farieb dúhy však originálnej blogerke impinujú aj zaujímavé vzory, batožinu zo spolupráce Eastpak s Andym Warholom si priam zamilovala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Natalia Homolova (@natinstablog) on

Ego

Určite si ešte pamätáš na niekdajší výstrelok žijúcej legendy československej hip-hopovej scény Ega, ktorý svoj batoh od Eastpak nesňal dole ani počas jeho energických koncertov. Veselo mu na chrbte poskakoval spolu s ním, doteraz si ho len ťažko predstavujeme bez neho.

 

Příspěvek sdílený Michal Straka (@egoemo),

Veronika Hejlíková

Pôvabná modelka Veronika Hejlíková síce na prehliadkovom móle pravidelne predstavuje najrôznejšie kreácie, v súkromí však preferuje jednoduché a pohodlné kúsky. Jedným z nich je napríklad batoh Hajo od Ucon Acrobatics

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Veronika Hejlíková (@veronika_hejlikova) on

Selassie

Ľadvinka od Herschel Supply Co. disponujúca hneď niekoľkými rôznymi vreckami sprevádzala na cestách po exotickej Ázii ďalšie veľké meno zo slovenského zábavného priemyslu, youtubera Selassieho.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Matej Slažanský (@menameselassie) on

Katarzia

Speváčka Katarzia je zástankyňou nekonvenčného štýlu a okrem svojej hudby dokáže vykúzliť úsmev na tvári aj vďaka svojim veselým kúskom. Batoh s dizajnom leva, ktorý si zaobstarala ez eBay je toho dôkazom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Katarzia (@katarzia) on

Sajfa

Slušnou zbierkou batohov disponuje taktiež slovenský moderátor a youtuber Sajfa, ktorý však preferuje luxusné kúsky s poriadne vysokými cenovkami. V jeho šatníku nájdeš napríklad kúsok od Gucci s ikonickým hadom a najnovšie si zadovážil výrazný batoh od OFF-WHITE.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by © Sajfa (@sajfa) on

Leoš Mareš

Jeden z najimpozantnejších batohov zo všetkých však na svojich ramenách nosí Leoš Mareš. Hovoríme o kúsku s monogramom od Louis Vuitton so štvorcifernou cenovkou, ktorý majú v obľube aj svetové celebrity.

Domov
Zdieľať
Diskusia