Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2018, 21:18
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Cristiano Ronaldo nechal sprepitné 20-tisíc eur zamestnancom v gréckom hoteli. Pred odchodom do Talianska nešetril

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalčan ocenil služby hotela štedrou čiastkou.

Cristiano Ronaldo podpísal pred viac ako týždňom lukratívny kontrakt v Juventuse, ale pred príchodom do Talianska si s rodinou a kamarátmi odskočil do Grécka. Zlákal ho luxusný rezort Costa Navarino, kde by si našiel dva päťhviezdičkové hotely, vlastné kúpele, golfové ihriská či 20 najrôznejších reštaurácií. Hotel poskytuje služby pre mimoriadne bohatých klientov a Cristiano sa v ňom očividne cítil naozaj výborne.

Aj na svoj Instagram nedávno pridal fotografiu, na ktorej si užíva chutnú večeru s priateľkou Georginou Rodriguez, kamarátmi a rodinnými príslušníkmi. Do hotela mal za Ronaldom priletieť aj šéf Juventusu Andrea Agnelli, aby pred podpisom zmluvy doladili posledné detaily. Po príchode Ronaldo do Talianska sa v médiách objavili správy o tom, že futbalista na zamestnancoch nešetril.

Pri odchode zanechal v rezorte sprepitné vo výške 20-tisíc eur a manažmentu odkázal, aby ho rozdelili medzi všetkých pracovníkov. Ronaldo si bude môcť užívať oddych dlhšie ako množstvo spoluhráčov z Juventusu, pretože mu bolo udelené voľno navyše po náročných majstrovstvách sveta, a tak vo svete možno ešte zanechá nejaké štedré sprepitné.

Domov
Zdieľať
Diskusia