Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2018, 1:54
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Aké značky preferujú Dominika Cibulková, Filip Šebo či Attila Végh? Sleduj najdrahšie módne kúsky slovenských športovcov

MÓDA ATTILA VÉGH DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ MARTIN ŠKRTEL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Veľkí slovenskí reprezentanti zarábajú milióny, a to dokazujú aj ich luxusné šatníky.

Hodnoty uvedené pri jednotlivých kúskoch nemusia byť nutne ceny, za ktoré daný športovec oblečenie kúpil. Ide prevažne o momentálne resellerské ceny na aukčných portáloch či resellerských stránkach.

O svetoznámych športovcoch je všeobecne známe, že radi míňajú zarobené milióny na drahé veci. Veľmi často sa predbiehajú napríklad aj v tom, kto z nich si zadováži rýchlejšie auto či luxusnejšiu rezidenciu. Výnimkou však nie je ani drahé oblečenie, za ktoré rovnako ako zahraničné, tak aj slovenské športové hviezdy neváhajú mnohokrát utratiť nemalé sumy. 

V našich končinách nájdeme hneď niekoľko známych mien s veľkou vášňou pre zbieranie exkluzívnych a hodnotných módnych kúskov. Či už ide o Dominiku Cibulkovú, Róberta VittekaFilipa Šeba alebo mnoho ďalších skvelých atlétov, ktorí posledné roky čoraz viac inklinujú k móde a sústreďujú sa na to, aby okrem podania kvalitných výkonov na ihriskách, ľadových plochách či kurtoch, dokázali vynaložiť veľký dôraz aj na svoj zovňajšok a verejnú sebareprezentáciu.

Preto sme sa dnes rozhodli posvietiť si výlučne na slovenských športovcov a ich najdrahšie módne kúsky. Na ich oficiálnych instagramových profiloch sme opäť analyzovali jednotlivé outfity, identifikovali značky a hľadali len prvotriedne handry. Určite si už zvedavý na konečné zastúpenie známych športových mien v našom jedinečnom rebríčku a aj na to, kto z nich disponuje najdrahším šatníkom, no ešte predtým nezabudni skontrolovať aj predošlé série, kde sme sa zaoberali najdrahšími fashion kúskami slovenských a českých raperov či YouTuberov.

Dominika Cibulková

Ako prvá si rozhodne zaslúži našu mimoriadnu pozornosť rodáčka z Bratislavy a profesionálna tenistka Dominika Cibulková. Tá má schopnosť imponovať nielen svojimi početnými úspechmi v rámci špičkovej kariéry, no taktiež nám všetkým dokazuje, že je rovnako aj plnohodnotná módna ikona. Možno na to vplýva aj fakt, že sa naša reprezentantka často pohybuje medzi významnými slovenskými návrhármi a dizajnérmi a taktiež sa často zúčastňuje aj veľkých módnych eventov a prehliadok.

Špecifickým nóbl štýlom pôvabnej tenistky by sa mohla nechať inšpirovať nejedna mladá dáma. Jej šatník disponuje mnohými unikátnymi kúskami rôznych high fashion značiek, no pravdepodobne najväčšiu lásku prechováva voči talianskemu módnemu domu Fendi. Dominika dokáže svojím perfektne upraveným zovňajškom neustále príjemne prekvapovať a aj napriek športovému charakteru vie vždy zažiariť honosnou eleganciou.

Vetements tričko (cca 300 €)adidas Yeezy Wave Runner 700 (cca 420 €) a Dior cat-eye okuliare (cca 350 €)

Missoni plážové šaty (cca 600 €)

Fendi šaty (950 €)

Givenchy Paris roztrhaná mikina (820 €)

Versace kolekcia Trésor de la Mer jednodielne plavky (890 €) a šortky (890 €) doplnené o Hermès sandálky Oran (cca 550 €)

Louis Vuitton mini batoh Palm Springs (1670 €)

Versace šaty Baroque (1680 €) a body (890 €)

Fendi overal (1900 €)

Balenciaga šál (cca 1900 €)

Fendi bombera (8000 €), silonky (150 €) a Dior kabelka Satteltasche alebo Saddle Bag (2500 €)

Transparentné lodičky Yeezy Season 4 (cca 700 €) a Chanel kabelka No. 5 Perfume Bottle (8100 €)

Hermès kabelka Constance (11000 €), Supreme x Louis Vuitton tričko (cca 1370 €) a tenisky adidas Yeezy Boost 350 Cream White (cca 320 €)

Dve malé Goyard peňaženky na karty (spolu 1100 €) a kabelka Kelly od značky Hermès (cca 13000 €)

Louis Vuitton tenisky Archlight (930 €), Balenciaga mikina (cca 750 €), Louis Vuitton kryt na iPhone (cca 1000 €)Chanel čiapka (cca 510 €) a nakoniec Hermès Kelly kabelka (cca 13000 €)

Filip Šebo 

Niekdajší profesionálny futbalový útočník a slovenský reprezentant sa už momentálne venuje najmä triatlonu, no taktiež sa často vyskytuje aj v modelingovej sfére. Reč je o potetovanom 34-ročnom multitalentovanom športovcovi, modelovi a módnom guru v jednom. Jeho doménou nie je len elegantný štýl sprevádzaný nóbl sakami a košeľami, ale blízky mu je taktiež klasický streetwear so všetkým, čo k nemu patrí.

O Šebovi je známe, že rád mení svoj imidž aj čo sa týka vizáže a práve preto si ho už mohol vidieť aj úplne holohlavého, inokedy prefarbeného na blond či jedného času taktiež ako kanadského drevorubača s mohutnou bradou a dlhými vlasmi. Filip sa snaží byť neustále IN, a preto podlieha aktuálnym trendom. Jeho mužnosť a šarm je len úžasným doplnkom k celkovej rozmanitosti jeho šatníka.

Pončo od značky Les Canebiers (cca 200 €)

Off-White kraťasy (cca 250 €), Off-White biele tenisky Carryover (cca 400 €), doplnené o Off-White ponožky (cca 70 €)

 

Príspevok, ktorý zdieľa 3boy (@sebofilip),

Louis Vuitton x Supreme šiltovka (cca 800 €) a tenisky Balenciaga Triple S (cca 860 €)

 

Príspevok, ktorý zdieľa 3boy (@sebofilip),

Louis Vuitton tenisky Archlight (930 €), Vetements x Tommy Hilfiger mikina (cca 1000 €) a Louis Vuitton ľadvinka (1280 €)

 

Príspevok, ktorý zdieľa 3boy (@sebofilip),

Daniela Hantuchová

Ako tretia v poradí je na striedačku dáma, no opäť tenistka, i keď už bývalá. Hovoríme o distingvovanej Popradčanke Daniele Hantuchovej, ktorá si svojou bojovnosťou na kurtoch a rovnako aj svojím pôvabným štýlom obliekania dokázala získať srdcia mnohých fanúšikov. Šarmantná blondínka rozpráva plynule šiestimi jazykmi a okrem tenisu sa aktívne venuje aj hre na klavíri, no taktiež sa občas dostane aj pred objektívy fotografov ako modelka.

K móde má odmala veľmi blízko a dokonca je jej tajným snom stať sa módnou návrhárkou. Jej šatník obsahuje prevažne elegantné kúsky a paradoxne sa v civile oblieka športovo len ojedinele. Jej najobľúbenejšie značky sú napríklad Jimmy Choo či Chanel a údajne jej najviac imponuje štýl módnych návrhárov Roberta Cavalliho a Georga Armaniho.

Tenisky adidas Yeezy Boost 350 Zebra (cca 380 €)

Hermès sandálky Oran (cca 600 €)

Jimmy Choo lodičky Vanessa (625 €) a Dolce & Gabbana cat-eye okuliare (cca 250 €)

Valentino lodičky Rockstud (740 €)

Šaty Roberto Cavalli (cca 1250 €) a Jimmy Choo béžové lodičky (495 €)

Cushnie et Ochs šaty (cca 1250 €)Aquazzura lodičky (cca 450 €)

Giorgio Armani šaty (cca 1500 €)

Chanel kabelka (3700 €)

Chanel kabelka (cca 4000 €) a balerínky (640 €)

Hermès kabelka Kelly (cca 13000 €), Chanel espadrilky (cca 600 €)

Martin Škrteľ

Ďalší pán na holenie je svetoznámy futbalový obranca s tým najdrsnejším pohľadom spomedzi všetkých futbalistov na svete. Reč je o Martinovi Škrteľovi, rodákovi z Handlovej, ktorý aktuálne pôsobí v drese tureckého Fenerbahce a vďaka svojej bojovnosti si počas celej kariéry získal veľké množstvo fanúšikov. Na svojom instagramovom profile ich má dokonca už cez milión.

Škrťo má k móde celkom blízko najmä vďaka svojej manželke Barborke, ktorá mu ako módna kritička častokrát pomáha s výberom čo najlepších kúskov. Známa dvojica vie vždy prekvapiť svojím vycibreným štýlom pri každej príležitosti. Spoločne vychovávajú syna Mattea, ktorého šatník už v mladom veku disponuje množstvom high-fashion značiek. Martinovi je najsympatickejší francúzsky luxusný dom Givenchy a aj preto ho môžeš najčastejšie stretnúť oblečeného práve v jeho "rúchu".


Dolce & Gabbana šiltovka (cca 380 €)

Martinov syn Matteo a jeho košeľa od Gucci (cca 400 €)

Givenchy roztrhané tričko (525 €)

Givenchy mikina (cca 600 €)

 Opäť Givenchy mikina (cca 620 €)

Goyard vrecko (cca 700 €)

A nakoniec Amiri mikina (820 €)

Attila Végh

Dravý bojovník, MMA zápasník, predátor v klietke, Rytmusov mentor a jediný Slovák, ktorému sa podarilo získať titul v prestížnej organizácii Bellator. Tieto synonymá a ešte oveľa viac patria sympatickému a vždy usmiatemu rodákovi z Gabčíkova Attilovi Véghovi. Ten sa zaoberá módou omnoho viac, ako by si na prvý pohľad čakal. V jeho šatníku majú značnú prevahu športové a neformálne kúsky, no skrývajú sa tu aj milé prekvapenia.

Attila má napríklad početnú zbierku mnohých exkluzívnych sneakers, na ktorých si potrpí asi najviac. Tenisky ako Kanyeho Yeezy či Pharrellove Human Race v nej samozrejme nesmú chýbať. Okrem klasických streetwearových kúskov, ktoré si MMA zápasník pravidelne zaobstaráva u známych slovenských resellerov, vie taktiež častokrát prekvapiť aj luxusnejšími značkami. Obľubuje napríklad Gucci, Louis Vuitton či Givenchy.

Plavky od Versace (cca 300 €)

 

A post shared by Attila Vegh (@veghattila) on

Tenisky adidas Human Race NMD Holi Festival Core Black (cca 320 €)

Opäť tenisky adidas Human Race NMD, tentokrát prevedenie Blank Canvas (cca 345 €) a peňaženka od Louis Vuitton (440 €)

Versace mikina (cca 420 €)

Slip-onové tenisky Givenchy Paris Strap (505 €)

Tenisky adidas Yeezy Boost 350 model Core Black White (cca 600 €)

Gucci členkové tenisky (cca 500 €)

Virgilove Nike Air VaporMax Off-White (cca 700 €)

Gucci chunky tenisky (705 €) a šiltovka (300 €)

Ďalšie chunky, tentokrát Balenciaga Triple S (cca 780 €) a celkový outfit dopĺňajú ešte Givenchy šiltovka (cca 400 €) a mikina (cca 520 €)

Gucci bombera (1275 €)

A nakoniec opäť Attilove obľúbené adidas Human Race NMD, avšak tentokrát jeden z najvzácnejších modelov HU Yellow (cca 1450 €)

Róbert Vittek

Úplne posledný na našom zozname je opäť slovenský reprezentant vo futbale a odchovanec bratislavského Slovana Róbert Vittek. Svojou vášňou k móde sa vôbec netají, ba práve naopak. Na jeho instagramovom profile môžeš nájsť mnoho outfitov, ktoré korelujú so súčasným dianím vo svetovom módnom priemysle a Robo sa ním očividne rád necháva unášať.

Charizmatický útočník miluje farby a nerobí mu problém sa podľa nálady obliekať niekedy formálne, inokedy zas maximálne ležérne. Práve preto môžeš v jeho šatníku pokojne nájsť luxusný oblek, ako aj novučičké Yeezy. Je zjavné, že 36-ročný futbalový velikán sa skrátka snaží držať krok s dobou a podľa toho prispôsobuje aj svoj šatník, no taktiež aj šatníky svojich dvoch dcér.

Kenzo Paris mikina (cca 210 €)

Tričko od Off White (cca 250 €)

Tenisky adidas Stan Smith x Raf Simons (cca 300 €)

adidas Yeezy Boost 350 Blue Tint (cca 315 €) a Champion mikina (cca 110 €)

Červené Givenchy Paris tricko (410 €)

Opäť tenisky adidas Yeezy Boost 350, tentokrát však model Beluga (cca 600 €)

 V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Anketa:
Kto z našich športovcov sa podľa teba oblieka najlepšie?
Dominika Cibulková
Filip Šebo
Daniela Hantuchová
Martin Škrteľ
Attila Végh
Róbert Vittek
Dominika Cibulková
46 %
318 Hlasov
Filip Šebo
9 %
63 Hlasov
Daniela Hantuchová
10 %
72 Hlasov
Martin Škrteľ
7 %
50 Hlasov
Attila Végh
24 %
166 Hlasov
Róbert Vittek
4 %
25 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia