Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2018, 11:57
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Vtedy a dnes: Ako vyzerali najkrajšie modelky sveta pred tým, než sa stali úspešnými?

DETI
Uložiť Uložené

Niektoré fotografie z minulosti sú naozaj podarené.

Objavujú sa na prestížnych módnych prehliadkach, zdobia obálky známych magazínov, celý módny svet im leží pri nohách. Hovoríme o súčasných alebo bývalých modelkách z Victoria's Secret, ktoré majú na Instagrame niekoľko miliónov followerov a ich popularita neustále narastá. Pritom, keď boli deti, ani by im nezišlo na um, že o niekoľko rokov budú patriť medzi najkrajšie ženy sveta a mnohé dievčatá sa im budú chcieť podobať.

My sme opäť lovili v útrobach Instagramu, aby sme našli podarené fotografie modeliek z detstva a porovnali ich so súčasnými zábermi. Poďme na to.

 Taylor Hill

Kráska z Colorada a najmladší anjelik VS bola v detstve skautka

V súčasnosti je ikonou svetového modelingu a má za sebou nespočetné množstvo spoluprác len s tými najprestížnejšími značkami


Kendall Jenner

Kardashianka fotkami z detstva na Instagrame nešetrí. My sme vybrali túto rozkošnú, na ktorej pózuje s baseballovou čiapkou. Ako dieťa sa chcela stať veterinárkou.

V súčasnosti patrí medzi najobľúbenejšie modelky a hovorí o tom aj počet followerov na Instagrame. Aktuálne ju sleduje viac ako 92 miliónov ľudí, čo je už naozaj obrovské číslo.


Gigi Hadid

Pokračujeme jednou z najlepších kamáratok vyššie spomínanej Kendall Jenner. Reč je o Gigi Hadid, ktorá vyrastala v prepychovej nehnuteľnosti v Beverly Hills. My sme vybrali fotografiu, na ktorej je so svojím mladším bratom Anwarom, takisto modelom.

Gigi je známa najmä vďaka spolupráci so Sports Illustrated, Tommy Hilfiger a Victoria's Secret. Minulý rok sa prehliadky VS v Číne nemohla zúčastniť kvôli problému s vízami. My veríme, že tento rok jej to vyjde.


 Cara Delevingne

Britská kráska s ikonickým obočím chcela byť v minulosti zubárkou. My sme radi, že sa nakoniec rozhodla ísť inou cestou.

V minulosti sa objavila na viacerých prehliadkach VS, no dnes ju viac vidíme ako herečku na filmovom plátne


Karlie Kloss

Rodáčku z Chicaga spolužiaci kedysi šikanovali len preto, že bola príliš vysoká a chudá. V roku 2008 absolvovala prvú šou na fashion weeku v New Yorku a odvtedy sa jej život radikálne zmenil.

Teraz je tvárou gigantov ako napríklad L'Oreal Paris, natáča úspešné vlogy a na Victoria's Secret Show prvýkrát zažiarila v roku 2011.


Sara Sampaio

 Podľa fotiek z detsva by ste asi netipovali, že portugálska kráska sa raz stane anjelikom Victoria's Secret. Sara Sampaio sa v detstve dokonca venovala aj karate.

Teraz sa o nej rozpráva ako o budúcej nástupkyni Adriany Limy a my sa ani nečudujeme 


 Josephine Skriver

Dánska kráska sa narodila mame lesbičke a otcovi gayovi, a tak sa jej detstvo trochu líšilo od iných detí.

Úspešná modelka a anjelik Victoria's Secret v súčasnosti pomáha LGBT komunite a žne jeden úspech za druhým


Candice Swanepoel

Ikona modelingu Candice Swanepoel strávila svoje detstvo na farme v Južnej Afrike

Dnes je matkou dvoch detí a v modelingu stále aktívna. Na poslednej prehliadke Victoria's Secret 2017 kráčala s tehotenským bruškom.


Elsa Hosk

Kráska zo Švédska v minulosti profesionálne hrala basketbal, no kvôli kariére v modelingu sa športu vzdala

Dnes lieta z jednej módnej prehliadky na druhú a modeling ju zamestnáva naozaj naplno. Od roku 2015 je anjelikom Victoria's Secret..


 Romee Strijd

Na záver ešte jedna severská kráska. Romee Strijd nikdy nesnívala o tom, že by sa stala modelkou. Raz si ju však v obchodnom centre všimol modelingový agent a jej život už nikdy nebol ako pred tým.

V sučasnosti sa okrem modelingovej kariéry venuje natáčaniu úspešných vlogov, v ktorých približuje svoj život supermodelky a anjelika Victoria's Secret.

Domov
Zdieľať
Diskusia