Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júna 2018, 22:31
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Zdrogovaného motorkára museli naháňať slovenskí policajti. Nechcel zastaviť ani po tom, čo varovne strieľali do vzduchu

ZAUJÍMAVOSTI DROGY
Uložiť Uložené

Motorkár dobre vedel, prečo nechcel zastavovať.

Policajti v Bratislave mali plné ruky práce. Včera večer zazreli na Podunajskej ulici v našom hlavnom meste podozrivého motorkára. Na svojom motocykli nemal správne žiarovky v predných svetlách a zároveň si zakrýval poznávaciu značku, čo dalo policajtom dobrý dôvod na to, aby ho zastavili. Motorkár však s policajtmi nemal v pláne spolupracovať. Dobre vedel, prečo nesmie zastaviť.

Mal by pri sebe bielu kryštalickú látku a drogu užil aj pred jazdou, pričom alkohol nevypil. Vrecúško s drogou musel dostať od policajtov čo najďalej, ale v opojení návykovej látky nepodal na motorke veľmi obstojný výkon. Vybral sa na útek smerom do Mostu pri Bratislave a chvíľu sa mu to aj darilo. Policajti zostávali v tesnej blízkosti motorkára a využili aj varovné výstrely, aby ho upozornili na to, že musí zastaviť. Nechystal sa tak urobiť a policajti by ho možno ani neboli chytili, keby motorkár nebol zdrogovaný.

Naháňačka nebola veľmi divoká a akčná, pretože muž na motorke jazdil relatívne opatrne oproti akčným americkým filmom. Policajti zvládli muža spacifikovať až v Malinove a našli aj vrecúško s neznámou drogou, ktorú poslali na expertízu. Kaskadér mal aj druhý dôvod, prečo nemohol zastaviť. Do polovice októbra mal zadržaný vodičský preukaz, takže na motorke ani nemal čo robiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia