Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2018 o 18:51
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Vodka či prehnane veľké sebavedomie pokazia každé rande. Naked Bananas ti vo vtipnom videu poradia, čomu sa máš pri ženách radšej vyhnúť

ZAUJÍMAVOSTI NAKED BANANAS YOUTUBE
Uložiť Uložené

Chlapci sú skutočne majstrami svojho remesla.

O chalanoch známych ako Naked Bananas si už aspoň raz musel počuť. Tentoraz sa rozhodli triumfovať s trošku odlišným počinom, ktorý rozoberá niektoré zo spôsobov, ako spoľahlivo pokaziť rande. Kým jedna skupina mužov zvláda všetko ľavou zadnou, tá druhá má s akýmkoľvek medziľudským kontaktom problém a prihodiť sa môžu akékoľvek zváštne situácie.

No samotný problém v komunikácii nemusí byť vždy jadrom nezhôd, všetko môže začať škrípať napríklad vo chvíli, keď dievča objaví prázdnu fľaštičku od alkoholu alebo si uvedomí, že obaja nosíte rovnaký kúsok oblečenia. Jeden z účastníkov rande však môže byť skrátka len všeobecne čudný a na stretnutie sa rozhodne nepriniesť kvety, no radšej niečo exotickejšie – pričom iný zasa ako svoj telefón používa asi dvadsať rokov staré zariadenie.

Domov
Zdieľať
Diskusia