Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2018, 19:51
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Niet ničoho krajšieho ako nežná intimita vo vzťahu. Umelkyňa si to uvedomuje vďaka svojim ilustráciám priamo z manželstva

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Umelkyňa z Južnej Kórey presne vie, čo je vo vzťahu najkrajšie.

Na konci augusta minulého roku sme spoločne nazreli za oponu partnerskej intimity, ktorú detailne zachytávala Zipcy. Umelkyňa žije v Južnej Kórei a nemá veľký problém s inšpiráciou, pretože jej manželstvo je nekonečnou studnicou nápadov, z ktorých čerpá pri ilustrovaní.

Jej ilustrácie sa neustále zameriavajú na zopár základných tém. Láska, nežnosť, puto a úprimnosť hrajú prvé husle, pričom vďaka talentu dokáže Zipcy všetky súčasti svojich výtvorov bez problémov spájať do jedného celku. Pred takmer rokom, keď sme o nej písali vôbec prvýkrát, mala na Instagrame necelých 300-tisíc fanúšikov a za uplynulý rok svoju aktivitu vystupňovala.

Momentálne by sa mohla pochváliť 570-tisíc sledovateľmi a pri pohľade na to, ako usilovne pracuje aj naďalej, niet pochýb o budúcom raste. Užívatelia sociálnej siete jej príspevky veľmi radi zdieľajú so svojimi partnermi aj priateľmi a Zipcy občas pripraví prekvapenie v podobe ilustrácie zo známeho filmu či seriálu, čo sa jej podarilo aj pri poslednej časti 50 Shades.

Domov
Zdieľať
Diskusia