Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2018, 16:41
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Slovák takmer vyhral jackpot 90 miliónov eur. Chýbalo mu jediné číslo, a tak domov odchádza s viac ako 800-tisícmi

ZAUJÍMAVOSTI JACKPOT
Uložiť Uložené

Slovenské šťastie v tomto prípade nezaúradovalo.

Snaha vyhrať v lotérii je pre drvivú väčšinu ľudí márna. Za svoj život minieš tisíce eur na to, aby si jedného dňa náhodou vyhral jackpot a mohol začať odznova, lenže pravdepodobnosť hrá proti tebe. Nevysvetlil by si to Slovákovi, ktorý zažíva mimoriadne príjemné chvíle, aj keď mohli byť ešte krajšie. Neznámy šťastlivec uhádol šesť zo siedmich vyžrebovaných čísel, vďaka čomu je bohatší o 853 137 eur.

Nanešťastie, práve spomínané jedno číslo delilo Slováka od najvyššej výhry v histórii našej krajiny. Doteraz ju drží jackpot z hry Loto, ktorý dosiahol hodnotu 11 miliónov eur, avšak súčasný Eurojackpot ponúka svojim hráčom až 90 miliónov. Slovák pritom nebol jediný hráč so šiestimi uhádnutými číslami.

Na účet preto príde rovnaká suma až 28 tipérom z 11 krajín, čo môže nášho krajana mrzieť dvojnásobne. Keby uhádol šesť zo siedmich čísel pri žrebovaní pred týždňom, vyhral by namiesto 850-tisíc rovno 4 milióny eur. Neznámemu Slovákovi prajeme veľa šťastia a veríme, že sa mu identitu podarí udržať v čo najväčšej tajnosti, aby ho odrazu nezačalo kontaktovať množstvo dobrých kamarátov zo základnej aj strednej školy.

Slovák takmer vyhral jackpot 90 miliónov eur. Chýbalo mu jediné číslo, a tak domov odchádza s viac ako 800-tisícmi
Zdroj: Pixabay
Domov
Zdieľať
Diskusia