Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2018, 20:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Fanúšik videl v kine Avengers: Infinity War už 45-krát! Režiséri filmu ho pozvali na budúcoročnú premiéru Avengers 4

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Užívateľ menom Nem: The Infinity Watcher strávil pri sledovaní snímky už viac ako 100 hodín a rozhodne sa nechystá spomaliť.

Šialenstvo okolo Avengers: Infinity War je už síce nejaký ten čas za nami, snímke sa však aj viac ako mesiac po premiére stále darí zarábať slušné milióny a naďalej tak stúpa k hranici dvojmiliardového zárobku.

A zatiaľ čo mnohí MCU fanúšikovia po celom svete zašli na film hneď niekoľkokrát, pravdepodobne nikto z nich sa nevyrovná americkému divákovi, ktorý si na Twitteri hovorí Nem: The Infinity Watcher. Ten totiž v čase písania tohto článku videl Avengers 3 v kine už neuveriteľných 45-krát!

Fanúšik videl v kine Avengers: Infinity War už 45-krát! Režiséri filmu ho pozvali na budúcoročnú premiéru Avengers 4
Zdroj: Marvel Studios

Avengers: Infinity War si pritom na veľkom plátne občas vychutnal aj dva razy denne. Navyše, každú návštevu si na sociálnych médiách poctivo dokumentuje fotkami či videami a rozhodne sa nechystá spomaliť. To si samozrejme všimla aj verejnosť, vďaka ktorej sa z Nema veľmi rýchlo stala hviezda internetu.

Prevádzkovateľ IMAX kina mu dokonca ponúkol 50 voľných lístkov iba kvôli tomu, aby mohol Nem pokračovať vo svojom rekordnom maratóne. Ako sa ale ukázalo, Američan si získal aj pozornosť bratov Russovcov (režisérov snímky), ktorý ho na Twitteri začali sledovať a kontaktovali ho v súkromnej správe.

Výsledkom bola pozvánka na budúcoročnú premiéru Avengers 4! Keď teda vezmeme do úvahy dĺžku samotného filmu a počet Nemových návštev kina, vychádza nám, že pri sledovaní Avengers: Infinity War strávil už viac než 100 hodín. Ťažko povedať, koľko peňazí minul na lístky, no výsledné číslo musí byť taktiež poriadne závratné.

Domov
Zdieľať
Diskusia