Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2018, 11:32
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Aleali May: Žena, ktorá oblieka Kendricka Lamara či speváčku Tinashe, pričom sama rada experimentuje s módou

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Kráska z horúceho Los Angeles to v priebehu pár rokov dotiahla až na vrchol a stále nám má čo ponúknuť.

Móda sa neustále posúva a vyvíja smerom vpred, čoho dôkazom je nielen situácia vo svete, ale taktiež u nás doma na Slovensku, respektíve v Českej republike. Každým dňom vznikajú nové "streetwear" značky a stylistom je už pomaly každý druhý človek s viac ako tisíc nasledovateľmi na Instagrame, čo vrhá na celý priemysel trochu zlé svetlo...

Stále však existuje množstvo ľudí, ktorí sú módou v dobrom slova zmysle posadnutí a svoju prácu vykonávajú poctivo, čím môžu ísť príkladom a byť inšpiráciou. Do danej skupiny určite patrí aj Aleali May pôvodom z Los Angeles začínajúca pod Virgilom Ablohom a Donom C v RSVP Gallery, ktorá dnes pomáha s obliekaním aj najväčším hviezdam.

Bohatá klientela na čele s Kendrickom Lamarom, Wiz Khalifom, Playboi Cartim, Jadenom Smithom, Tinashe či Lil Yachtym hovorí sama za seba a kvalita služieb snedej krásky je len ťažko popierateľná. O vycibrenom vkuse Aleali svedčí aj jej IG, kde pravidelne pridáva fotografie vlastných outfitov s nápadom a dávkou poriadnej extravagancie.


Aleali patrí aktuálne k najsledovanejším ľuďom z pozadia módneho priemyslu, a to vôbec nie náhodou. Osobitým štýlom, v ktorom mieša zväčša high fashion kúsky so streetwearom, dokázala zaujať celú generáciu mladých žien a taktiež pánov. Nie každý totiž túži po princeznej v šatičkách a topánkach na vysokom podpätku od Louboutina.

Samotná tmavovláska pre magazín The Coveteur povedala: "When it comes to Louboutins, most women purchase heels as their first pair, but I got the sneakers instead", čo hovorí celkom jasne o jej štýle plnom extravagancie.

Chunky sneakers sú ešte stále na výslní a model Archilight od Louis Vuitton, respektíve unisex verzia v hladkom prevedení od Chanel, patrí medzi to najlepšie, čo v poslednom období po tejto stránke vzniklo. V topánkovníku skromne pôsobiacej stylistky, samozrejme, nechýbajú ani jedny spomínané.

Keďže sme sa zastavili pri teniskách, tak je nutné spomenúť, že Aleali je prvou ženou spolupracujúcou s Nike, respektíve Jordan Brand, ktorej kolaborácia vyšla vo veľkostiach pre obe pohlavia. Konkrétne išlo o model Air Jordan 1 Retro s prívlastkom "aleali May" a len veľmi ťažko by ste ich na eBayi alebo Grailed našli cenovku nižšiu ako 450 eur

Spolupráca s americkým športovým gigantom avšak neprišla len tak z ničoho nič, ale dnes už celosvetovo známa stylistka si ju okrem práce zaslúžila aj svojou obsesiou ku kúskom od Nike. Svedčí o tom napríklad aj jej zbierka tenisiek, medzi ktorými nesmú chýbať ani najvyhypovanejšie modely. Celkovo môžeme povedať, že práve Air Jordan 1 alebo Air Force 1 patria medzi najviac preferované páry v rámci outfitov. 

Ďalšou obľúbenou značkou Aleali na pomedzí high fashion, streetwearu a športovej módy je určite Moncler. Nadrozmerné páperové bundy, doplnky či nohavice sú už neoddeliteľnou súčasťou šatníka snedej krásky z LA. Rovnako tak aj Rick Owens

Stále ešte len 25-ročná stylistka rapových a popových hviezd miluje výstrednosť, pričom nemá najmenší problém s na prvý pohľad nenositeľnými kúskami od takých značiek ako Off-White, Balenciaga, Raf Simons, A-Cold-Wall, Alyx, MISBHV, Chanel či Louis Vuitton. 

V úvode sme tak trochu zabudli vypichnúť, že Aleali je kráľovnou v miešaní high fashion so streetwearom, už to viete... 

V prípade, že si to situácia žiada, tak mladá kráska nemá problém ani s eleganciou. Masívne kožuchy, topánky na podpätkoch a obdobné záležitosti zvláda po svojom, ale absolútne bravúrne, alebo? 

Na záver pripájame už tradične 10 náhodne vybraných fotografií a dodáme už len, že Aleali May čaká ešte veľká kariéra.  

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme vám za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia