Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2018, 6:25
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pasažier lietadla si na ceste do Los Angeles zapálil na palube jointa. Po chvíli prišlo núdzové pristátie

ZAUJÍMAVOSTI LIETADLO MARIHUANA
Uložiť Uložené

Podľa slov ostatných cestujúcich vošiel pán na WC, kde spustil požiarny poplach a na palube bolo cítiť marihuanu.

Ešte počas minulého týždňa sa jednému z pasažierov lietadla smerujúceho zo San Francisca do Los Angeles podarilo ovládnuť svetové médiá vďaka svojmu už na prvý pohľad neprekonateľnému nápadu. Rozhodol sa totiž, že aj napriek veľmi krátkemu letu trvajúcemu len približne 90 minút si pôjde na záchod zapáliť jointa. Pravdepodobne nemyslel na to, že zákaz fajčenia neplatí len v kabíne, ale celom priestore a výsledkom bolo spustenie požiarného alarmu.

Lietadlo muselo núdzovo pristáť v kalifornskom San José, kde sa už o hlavného aktéra tohto príbehu postarali kompetentní. Teraz mu hrozí pokuta5-tisíc dolárov a ktovie, ako by dopadol, keby sa niečo podobné stalo v americkom štáte, kde majú k marihuane negatívny postoj. 

Zvyšným 32 pasažierom zabezpečila letecká spoločnosť náhradnú dopravu a my pevne veríme, že bude aj pre teba táto udalosť ponaučením.

Pasažier lietadla si na ceste do Los Angeles zapálil na palube jointa. Po chvíli prišlo núdzové pristátie
Zdroj: freeimages.com
Domov
Zdieľať
Diskusia