Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júna 2018, 14:04
Čas čítania 0:00
Sabína M.

Andrew cestuje so svojím najlepším priateľom po krásnych miestach a lásku k nemu vyjadruje v neobyčajných a vtipných záberoch

CESTOVANIE DOG PES
Uložiť Uložené

To, že pes je najlepší priateľ človeka vám potvrdia aj tieto fotografie, v ktorých si Moma určite zamilujete.

Fotograf Andrew Knapp ako väčšina ľudí miluje psov. A preto vytvoril sériu kníh založenú na jeho vernom priateľovi a zároveň jeho múze, ukrývajúcej sa v Kólii menom Momo. Andrew často cestuje so svojím štvornohým priateľom s kamerou v ruke a priťahuje veľkú komunitu na Instagrame, kde povzbudzuje svojich sledovateľov k "Nájdeniu Moma"

Spája mestskú a vidiecku krajinu na fotografiách so skrytým Momom. Spoločne ťa toto duo prevedie krásnymi chvíľami života a ty sa to ich príspevkov jednoducho zamiluješ. 

Feels like I’ve been to the ends of the earth and back with this guy.

Příspěvek sdílený Andrew Knapp (@andrewknapp),

Odporúčané
Vodca zakázal fajčenie a v hlavnom meste povolil len biele a čisté autá. Jozef rozpráva o cestách po Turkménsku (Rozhovor) Vodca zakázal fajčenie a v hlavnom meste povolil len biele a čisté autá. Jozef rozpráva o cestách po Turkménsku (Rozhovor) 20. marca 2024, 14:30

Fotografiami to však nekončí, Andrew nedávno vydal aj veľmi zaujímavú knihu s názvom "Find Momo Coast to Coast", kde popisuje rôzne vtipné zážitky z ciest so svojím domácim miláčikom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia