Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. mája 2018, 15:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ako vznikol názov albumu Sbohem Roxano? Žena na Instagrame uverejňuje screenshoty a tvrdí, že Yzomandias sa lúči práve s ňou

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Náš investigatívny tím vypátral, ako vznikol názov Logicovho zatiaľ posledného projektu.

Hneď na úvod je asi viac než nevyhnutné spomenúť, že sa v tomto prípade nestaviame na nikoho stranu. Hlavná aktérka Patrícia si však očividne potrpí na pozornosti, a tak jej ju doprajeme. Názor na celú situáciu si už utvor sám a pokojne sa o neho podeľ v diskusii pod článkom. 

Yzomandias je jeden z najaktívnejších a zároveň aj najlepších českých interpretov súčasnosti, čo je skutočne vďačná kombinácia a my sme za ňu veľmi radi. Pred pár týždňami vydal svoj zatiaľ posledný projekt Sbohem Roxano, ktorý sa pochopiteľne teší veľkej pozornosti fanúšikov. Už sme mu stihli venovať recenziu, kde sa redaktor Matěj podrobnejšie pozrel na každú zo skladieb.

Dnes sme sa tu však zišli kvôli samotnému názvu, ktorý nám bol dávnejšie vysvetlený ako inšpirácia Goofyho príbehom, kde nájdeme aj samotnú kreslenú postavičku Roxany. Ako si si mal možnosť prečítať v nadpise, na Instagrame sme narazili na profil Patrície, s nickom @xoxoroxa, ktorá tvrdí, že ona je Yzomandiasova Roxana. Dokonca si dala námahu navštíviť release párty v pražskom Footshope, aj keď ho v skutočnosti osobne vlastne ani nekonfrontovala.

Aby toho nebolo málo, album označuje za svoj a tiež tvrdí, že vznikol kvôli tomu, lebo ho rok a pol odmietala. Prečo však na žiadnej zo štrnástich skladieb nenachadzáme žiadny konkrétny odkaz, sa už nedozvedáme.

Ako vznikol názov albumu Sbohem Roxano? Žena na Instagrame uverejňuje screenshoty a tvrdí, že Yzomandias sa lúči práve s ňou

Roxana však aj napriek tomu má potrebu sledovateľov ďalej presviedčať o tom, kde je celá pravda a zverejňuje časť ich spoločnej súkromnej konverzácie. Áno, je to minimálne extrémne neslušné, ale pravdepodobne aj protiprávne. Na Instagrame však v dnešnej dobe môžeš zaujať aj takto. A my aspoň máme čo riešiť. 

Nie som si istý, či by záverom tohto článku malo byť dorozprávanie tohto zvláštneho príbehu, no najlepšie bude, keď sa pôjdeš pozrieť na profil spomenutý vyššie a pozrieš si príbehy s názvom PRAVDA. Patrícia, resp. Roxana si ale s najväčšou pravdepodobnosťou neuvedomila, že aj českoslovensí raperi prechádzajú istým kreatívnym procesom a to, že sa inšpirujú podobnou situáciou, sa jednoducho dá spracovať aj s úsmevom. 

Ako vznikol názov albumu Sbohem Roxano? Žena na Instagrame uverejňuje screenshoty a tvrdí, že Yzomandias sa lúči práve s ňou


Tak teda... čo na to povieme? Tvrdiť, že prišla na svoju release párty a album je vlastne jej, je skoro bizarné. A riadok  "slibuju ti, že se už nikdy nevrátim zpátky" z tracku Rehab, si skôr vysvetľujeme ako situáciu, kedy musel Yzomandias niekde byť, aby sa tam nechcel vrátiť. Roxana tvrdí, že s ňou nikdy nebol. Toľko k našej dnešnej hudobnej investigatíve.

Domov
Zdieľať
Diskusia