Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s adidas
15. mája 2018, 13:47
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Poď si dobiť energiu východom slnka! Zaži atmosféru, ktorá ťa prebudí do celého dňa

ŠPORT ADIDAS BEH
Uložiť Uložené

V sobotu 19. mája môžeš vidieť, ako slnko zobúdza Bratislavu. Pýtaš sa kde?

Čo je viac, ako začať deň športom? Dobiješ si baterky na celý deň, vyplavia sa ti endorfíny a už od rána budeš nabudený a plný elánu. Beh je ideálnym spôsobom, ako svoje telo prebudiť k aktivite a načerpať energiu. Skalní bežci nám dajú určite za pravdu, keď povieme, že skoré rána sú na behanie najkrajšie

Pocit, keď celé mesto spí a ty bežíš pri východe slnka, je na nezaplatenie. Tvrdíš, že by si to nezvládol? Prekonaj sa a nepremeškaj svoju šancu, bude to stáť za to! Uvidíš, ako slnko zobúdza spiacu Bratislavu. Pýtaš sa kedy a kde?

Poď si dobiť energiu východom slnka! Zaži atmosféru, ktorá ťa prebudí do celého dňa
Zdroj: adidas

V sobotu, 19. mája o 4.45 ráno, sa na Bratislavskom hrade stretnú všetci nadšení bežci, ktorí si spolu dobijú energiu pri východe slnka. Adidas pozýva všetkých na výnimočné podujatie Run the Golden Hour, kde okrem výnimočnej atmosféry zažiješ aj spoločnú rannú jogu, 5 kilometrový beh Bratislavou a svieže raňajky na druhom brehu Dunaja v adidas Runners Base. Navyše máš jedinečnú možnosť vyskúšať si nové bežecké tenisky adidas SOLARBOOST.

„Ráno je ten najkrajší čas na behanie. Východ slnka je magický moment, kvôli ktorému vždy rád vstanem. Verím, že v sobotu 19. mája ho zažijem spolu s desiatkami rovnako motivovaných bratislavských bežcov,“ pozýva na podujatie kapitán adidas Runners Leo Lendvorský.

Viac info nájdeš TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia