Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2018, 13:26
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Syn Steva Irwina je na nerozoznanie od svojho otca. Obidvaja zdieľajú lásku ku zvieratám, ale aj túžbu po bláznivom dobrodružstve

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Mladý Robert sa na svojho otca nielenže podobá, ale zdieľajú aj rovnakú lásku ku zvieratám.

Od tragickej smrti Stevea Irwina v roku 2006 už prešli dlhé roky. Aj keď jedna z najväčších legiend na televíznych obrazovkách o svoj život prišla, Steve za sebou zanechal milujúcu rodinu, ktorej očividne vštiepil do krvi rovnakú lásku ku zvieratám, akou sa pýšil aj on sám.

Jeho 14-ročný syn Robert sa pred pár dňami objavil v televíznej šou The Tonight Show Starring Jimmy Fallon a americký moderátor mal z malého Irwina veľkú radosť. Najskôr sa obaja porozprávali o tom, čo by pre Steva Irwina znamenala vlastná hviezda na chodníku slávy v Hollywoode, keby ešte žil. Robert bol nadšený, pretože otec dostal hviezdu hneď vedľa hudobníka Johnnyho Casha, ktorého si tak rád vyspevoval na spoločných rodinných výletoch.

Posolstvo svojho otca potom Robert ukázal divákom aj v praxi. Už dlhé roky pracujú aj so svojou sestrou Bindi v austrálskej zoologickej záhrade, kde získavali prvotný kontakt so všemožnými zvieratami. Robert preto chcel urobiť radosť aj samotnému Jimmymu, a preto mu do štúdia doniesol viacero zaujímavých zvierat.

V štúdiu sa onedlho premával charakteristický austrálsky vták Dacelo, malé africké kozy a dokonca aj roztomilá kapybara. Zvieraciu šou zakončili Irwinovci ako celá rodina, keďže Jimmy dostal do ruky aligátora, o ktorom mu Robert porozprával zopár zaujímavostí a nakoniec ho aj pobozkal na hlavu. Po svojom otcovi zdedil nielen vzhľad, ale aj lásku k prírode.

Domov
Zdieľať
Diskusia