Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2018, 13:23
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Naše každodenné situácie sa dajú stvárniť aj vtipne a roztomilo. Španielsky ilustrátor dodáva charakteristickým momentom štipku satiry

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Španiel prekypuje kreativitou, ktorú prenáša do svojej tvorby.

Umelec Nacho Diaz Arjona sa na našom webe už objavil presne na Vianoce. Španielsky ilustrátor vtedy zožal úspech pomocou svojich výtvorov, ktoré trefne aplikoval na každodenné situácie. Od Vianoc však prešlo už takmer päť mesiacov, Nacho medzitým nelenil a pokračoval vo svojej práci.

Aj preto ti prinášame novú dávku ilustrácií, medzi ktorými by si našiel slovné hračky aj avokádo zakomponované do zdanlivo nespojiteľného momentu. Naolito, ako Nacho vystupuje na internete, sa snaží najmä vyčarovať úsmevy na tvárach svojich fanúšikov, čo sa mu podľa reakcií očividne darí. Zaujímavo však ilustrácie vyzerajú v porovnaní s tvorbou mnohých ďalších známych umelcov.

Väčšina z nich sa zameriava skôr na zobrazovanie ľudských postáv a osôb, avšak Nacho si z toho ťažkú hlavu vôbec nerobí. Na Instagrame pritom presiahol už hranicu 118-tisíc sledovateľov, takže ak bude podobne pokračovať aj naďalej, cesta na samotný vrchol mu možno nepotrvá príliš dlho. Talentu a kreativity predsa len má na rozdávanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia