Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2018, 17:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bekim prekonáva bariéry a hovorí ÁNO novým výzvam. Po zdolaní náročných schodov si však spomenul, že zabudol na vozík

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Telekom má pre svojich zákazníkov nové atraktívne paušály bez obmedzení a zaujímavú reklamu.

Už pred niekoľkými týždňami sme vás informovali o tom, že spoločnosť Slovak Telekom začína spoluprácu s komikom, občasným raperom a motivátorom Bekimom. Ten preberá štafetu po jednom z najlepších cyklistov na svete - Petrovi Saganovi, ktorý bol tvárou obľúbeného operátora dlhé roky. Táto príjemná zmena je zatiaľ plná pozitív a dôkazom je aj najnovšia vtipná reklama. 

Tá zároveň uvádza nové paušály ÁNO, ktoré budú prekonávať bariéry v dátovaní, takže každý zákazník bude môcť využiť toľko dát, koľko bude potrebovať. Bekim je v krátkom videu vystavený bariére v podobe vysokých schodov, avšak sám tvrdí, že bariéry sú na to, aby sa prekonávali, takže sa postavil zo svojo vozíka a vďaka niekoľkoročnému tréningu ich zvládol.

Žiaľ, až na vrchole si vďaka tetovaniu spomenul, že zabudol na jednu dôležitú vec. Reklama teda s dávkou nadhľadu poukazuje na to, že nič nie je nemožné a zábrany by sa mali búrať. A to sa týka aj ich paušálov ÁNO, na ktoré sa detailnejšie pozrieme už zajtra.

Domov
Zdieľať
Diskusia