Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci s Jagermeister.
7. mája 2018, 15:51
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Jägermeister chystá Art of Hunt, veľký letný lov, ktorý zavŕši poriadnou party s NobodyListenom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

K spolupráci si prizval aj dvoch ambasádorov značky a to DJa a producenta Jakuba Stracha, známeho ako NobodyListen a Zbyňka Štanderu

O tom, že máme na Slovensku a v Česku množstvo mladých a šikovných ľudí, nebudeme polemizovať. Každý umelec potrebuje podporu a cítiť, že jeho práca baví ľudí. Jägermeister sa rozhodol “uloviť” takýchto umelcov a dať im možnosť sa zviditelniť. Už po minulé roky rozvíjal dlhodobý komunikačný koncept “Neprestávaj loviť” a pokračuje aj tento rok. Jägermeister v lete na Slovensku aj v Česku predstaví projekt Art Of Hunt, ktorým sa priblíži mladej cielovej skupine sústredenej v mestskom a klubovom prostredí. 

Kampaň odštartuje už v máji a všetko bude prebiehať online na Youtube a sociálnych sieťach. “Lov” potrvá až do konca októbra a vyvrcholí poriadnou párty.  

K spolupráci si prizval aj dvoch ambasádorov značky a to DJa a producenta Jakuba Stracha, známeho ako NobodyListen a Zbyňka Štanderu, ktorý navrhuje streetwear oblečenie pod vlastnou úspešnou značkou My Dear Clothing. Tí vyberú svojich talentovaných nominantov z oblastí, v ktorých sami pôsobia. Ľudia sa následne budú môcť rozhodnúť, komu svoj hlas udelia a tak vyberú víťaza.

Ambasádori sa predstavujú v online videách. NobodyListen nás zavedie do klubu na akciu so živelnou atmosférou zo série Addict a Zbyněk sa vydá na lov do ulíc nočného mesta. 

Art of Hunt ponúkne fanúšikom oboch ambasádorov možnosť aktívne sa zapájať do celého projektu a všetko bude zaznamenávané na sociálnych sieťach. Celé sa to zavŕši, ako sme už spomínali, nezabudnutelným večierkom s množstvom mladých odviazaných ľudí. Takže sa je na čo tešiť! 

Viac sa dozvieš na ich webe alebo Instagrame

Jägermeister chystá Art of Hunt, veľký letný lov, ktorý zavŕši poriadnou party s NobodyListenom
Zdroj: Jagermeister
 
Domov
Zdieľať
Diskusia