Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. apríla 2018, 17:01
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Odvážny slovenský párik si to rozdával priamo na Námestí SNP v Bratislave. Na tráve za pamätníkom sa poobede nenechali nikým rušiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V centre Bratislavy si ľudia užívajú rozpálené telá.

Slnečnejšie počasie vyháňa do ulíc v Bratislave najrôznejšie indivíduá. Už včera museli dve nezvyčajné hlásenia riešiť aj slovenskí policajti, pretože vysoké teploty prinútili ľudí zhadzovať oblečenie. Prvý prípad sa odohral za bieleho dňa priamo na Námestí SNP, kde si ako miesto na svoje sexuálne zážitky vybrala dvojica v strednom veku.

Mladšia 41-ročná Eva a 48-ročný František si za pamätníkom Slovenského národného povstania užívali pohlavný styk, lenže ľudia si všimli nevhodné pohyby, a tak privolali policajtov. Muži zákona prichytili párik pri čine a okamžite ich predviedli na stanicu, kde zistili, že Eva už má na svedomí podobný čin v minulosti.

Odvážny slovenský párik si to rozdával priamo na Námestí SNP v Bratislave. Na tráve za pamätníkom sa poobede nenechali nikým rušiť
Zdroj: ANDREJ NEUHERZ

Krátka vzrušujúca poobedná vsuvka však nedopadla veľmi pozitívne, pretože obaja momentálne čelia trestu až do výšky 3 rokov. Eva zrejme na svoje konanie doplatí o čosi výraznejšie, pretože policajti budú prihliadať aj na predchádzajúce odsúdenie.

Akoby toho nebolo málo, na Trnavskom mýte sa neskôr podvečer začala odhaľovať 33-ročná žena. Aj jej hrozí rovnaký trest, pričom policajti ju museli vyhľadať až na Miletičovej ulici, pretože kým prišli na miesto, z Trnavského mýta už ušla.

Domov
Zdieľať
Diskusia