Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. apríla 2018, 8:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Paulie Garand, Separ a Nerieš predstavujú videoklip natočený na telefón. V novinke sa rozpovedali o tom, ako je dôležité byť poctivý

HUDBA NERIEŠ SEPAR
Uložiť Uložené

Skladba je prvou ukážkou z chystaného projektu, na ktorom Paulie Garand a Kenny Rough aktuálne pracujú.

Už dávnejšie sme avizovali, že Paulie Garand z Ty Nikdy má tento rok v pláne vydať svoj ďalší projekt, na ktorom sa bude hudobne podieľať dlhoročný dvorný producent Kenny Rough. Rodák z Liberca sa nechal počuť, že vydanie je naplánované až na záver roka a s prípravami začína v tomto období, čo teraz dokazuje aj prvou vydanou ukážkou s názvom Kolem stolu

Okrem Paulieho a Kennyho sa na neho objavuje aj Separ a chalani z Nerieš. Táto spolupráca je príjemným prekvapením a fanúšikovia ktoréhokoľvek z týchto interpretov si bez pochýb prídu na svoje. O samotnej téme dostatočne napovedá titul skladby, takže ju snáď už nie je potrebné bližšie predstavovať.

Zaujímavosťou je, že sprievodný vizuál od Tomáša Kasala bol natočený na smartfón Samsung Galaxy S9+. Áno, pochopiteľne ide o platenú reklamu, ktorá má upozorniť na kvalitu fotoaparátu vlajkovej lode, čo by však nemalo nikomu vadiť. A tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia