Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
V spolupráci s Forbes 30 POD 30.
31. marca 2018, 12:38
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Pokecaj si s Andrejom Kiskom, Sajfom či GoGom na evente plnom úspešných ľudí. Forbes 30 POD 30 ti ukáže cestu na strechu sveta

ZAUJÍMAVOSTI ANDREJ KISKA
Uložiť Uložené

Najúspešnejší Slováci sa podelia o svoje príbehy.

Žijeme v ambicióznej dobe. Obrovské kvantá ľudí sa vydávajú študovať všemožné sociálne odbory a majú veľké sny o vlastnej budúcnosti. Niet pochýb o tom, že šikovný človek sa vždy dokáže dobre uplatniť, no ty chceš určite niečo viac než len fajn prácu. Preraziť so svojím projektom je vždy veľmi náročné, najmä ak ani len nemáš nápad, no v takomto prípade pomáha to najjednoduchšie – učiť sa od najlepších.

Každý úspešný človek má za sebou náročnú cestu plnú mnohých pádov i malých víťazstiev, vďaka ktorým sa postupne vypracoval až na samotný vrchol. Práve ich rady a skúsenosti sú omnoho cennejšie než akékoľvek lacné motivačné knihy alebo cédečká od pochybných autorov z kníhkupectiev.

Pokecaj si s Andrejom Kiskom, Sajfom či GoGom na evente plnom úspešných ľudí. Forbes 30 POD 30 ti ukáže cestu na strechu sveta
Zdroj: Forbes 30 POD 30

Úspešný človek sa dá charakterizovať ešte aj iným slovom. Zaneprázdnený. Tí najlepší z najlepších si však predsa len našli čas na jedinečný festival biznisu a inšpirácie, ktorý sa po roku konečne vracia späť na Slovensko. Celodenný event Forbes 30 POD 30 ti prezradí všetko o tom, ako náročná je cesta zospodu až na strechu sveta a z ríše snov ťa uvedie do krutej reality, kde pred dosiahnutím vytúženého úspechu zrejme zažiješ hromadu problémov.

Chýbať nebude samotný slovenský šéfredaktor Forbesu, prezident Slovenskej republiky Andrej Kiska spolu s jeho nemenej známym synom Andrejom. Panelová diskusia ponúkne vzrušujúce príbehy úspešných Slovákov na americkej pôde. Na event si o budovaní vlastného brandu prídu pokecať aj legendy slovenského internetu Sajfa a GoGo. Odborníci z úspešných firiem ako Eyerim zasa analyzujú case studies a k záveru večera sa pobavíme o tom, ako by mala naša krajina ideálne vyzerať, aby tu niekto chcel aj podnikať, pričom nebudú chýbať riaditelia Martinusu či Promiseo.

Nabudúce v tom aute budeš sedieť ty

Skúsenosti a inšpirácia sú však to najcennejšie, čo ti pri ceste k víťazstvu môže pomôcť, aj preto ťa čakáme v utorok 17. apríla v Starej tržnici na Námestí SNP v Bratislave. Veľký pozor, registrovať sa dá oficiálne len do 16. apríla, no hrozí rýchle vypredanie lístkov, a tak sa radšej poponáhľaj. Nechceš predsa na stretnutie s velikánmi slovenského biznisu čakať celý ďalší rok.

Domov
Zdieľať
Diskusia