Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2018, 9:53
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

K získaniu muža svojich snov využijú pôvabné krásky Alexandra Daddario a Kate Upton všetky ženské zbrane

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Kto v tomto zákernom no vzrušujúcom súboji vyhrá?

Najlepšie kamarátky vedia byť zároveň najväčšimi nepriateľkami. Kate (Alexandra Daddario) a Meg (Kate Upton) možno označiť za úplne dokonalý prípad. Po tom, čo obidve dievčatá dostanú nečakane padáka, sa rozhodnú vyraziť na menšiu dovolenku.

Ich lietadlo však kvôli zlému počasiu pristane na úplne odlišnom mieste, na ktorom sa z znenazdania objaví kritický stret spoločného záujmu - sexy chlap (Matt Barr). Z bývalých najlepších kamarátiek sa teda zo dňa na deň stávajú sokyne na život a na smrť.

 
Réžia komédie The Layover pripadla málo skúsenému Williamovi H. Macymu a scenár napísal David Hornsby (New Girl) a Lance Krall (It's Always Sunny in Philadelphia). Okrem princa na bielom koni Matta Barra a sympatického ženského dua Daddario a Upton uvidíme hercov, ako Kal Penn, Molly Shannon, Matt Jones, Rob Corddry, Carrie Genzel či Michael Benyaer.

Premiéru si snímka v Amerike odbila už v lete minulého roku, ale jej DVD edícia bola vypustená až 12. februára (únor) 2018. Už ste sa týmto filmom stretli? A mali by ste o neho vôbec záujem?

Domov
Zdieľať
Diskusia