Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2018, 16:29
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Gordon Ramsay si vystrelil z vegánov vďaka jedinému príspevku na Twitteri. Za vtip o organizácii PETA si u nich uznanie nevyslúžil

ZAUJÍMAVOSTI TWITTER
Uložiť Uložené

Celebritný kuchár pokračuje vo svojich zábavných príspevkoch na Twitteri.

Známy šéfkuchár Gordon Ramsay sa nikdy nebál škandálov a kontroverzie, čo už niekoľko rokov pravidelne dokazuje na Twitteri. Gordon sa stal známym aj vďaka tomu, že mu fanúšikovia na Twitter posielajú fotografie svojich jedál a keď má kuchár trochu voľného času, tak sa pustí do ich prezerania a často si neodpustí ani trefnú poznámku, ktorá často obsahuje kreatívne urážky.

Tentoraz sa ho jedna z fanúšičiek chcela opýtať, či sa mu páčia jej špeciálne vegánske lasagne, ale Gordon očividne nemal pochopenie na obľúbené jedlo bez mäsa. Namiesto toho jej iba odkázal, že vegánske jedlá neuznáva, pretože je členom organizácie PETA, avšak mierne upravil význam tejto skratky.

Z organizácie na ochranu zvierat sa odrazu podľa Gordona stala organizácia s názvom People Eating Tasty Animals, čiže Ľudia konzumujúci chutné zvieratá, a kuchár zrejme presne vedel, čo robí, pretože trafil klinec po hlavičke. Vegáni mu okamžite začali nadávať a odsudzovať jeho príspevok, ale jemu to bezpochyby vôbec nevadí a len svoje meno opäť šikovne dostal do médií.





Domov
Zdieľať
Diskusia