Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2018, 13:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Logic vydáva nový videoklip, v ktorom tvrdí, že je celosvetový. Jeho ďalšie sólo vyjde už v marci

HUDBA YZOMANDIAS
Uložiť Uložené

Člen Milion+ chystá ďalší album, no ešte predtým sme sa dočkali novej skladby z Londýna.

Medzi suverénne najaktívnejších českých raperov patrí Logic, ktorý vydáva sólové projekty ako na bežiacom páse a teraz už vieme, že bude v nastolenom trende pokračovať aj naďalej. Už vieme, že jeho chystaný projekt sa bude volať Sbohem Roxano a zároveň je nám známy aj dátum vydania, pričom si stačí počkať už len dva mesiace. 

Oficiálny dátum vydania je totiž naplánovaný na 21. marca a my sa veľmi radi necháme prekvapiť, či pôjde o plnohodnotný album alebo špeciálny projekt. Ešte predtým sa učite dočkáme aj niekoľkých singlov a jeden nový by sme vám radi predstavili práve teraz. Ide o skladbu s názvom WWW, ktorá vznikala v Londýne a ako producent na nej hosťuje zatiaľ neznámy zahraničný kolega Sick Luke.

Jednoduchý reprezent vizuál vznikal v Londýne, no o jeho strih sa už postaral šikovný Jan Strach. Viac už hádam dodávať nie je potrebné, vypočujte si novinku a pripravte sa na Yzomandiasov hudobný počin. 

Domov
Zdieľať
Diskusia